Search This Blog

Tuesday, February 5, 2013

Hiusten värjäys, leikkaus, pesu ja muotoonkuivaus, sekä ripsien ja kulmien värjäys Modern Junitista vain 55€ (norm. 120€)Diilillä saat:  • Hiusten värjäys yhdellä värillä, leikkaus, pesu ja muotoonkuivaus, sekä ripsien ja kulmien värjäys, ja kulmien muotoilu
  • Lahjakortti on voimassa 10.5.2013 asti
  • Ajanvaraus puh. 045 855 7776
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit käyttää lahjakortin vaikka heti
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 54% - Hiusten värjäys, leikkaus, pesu ja muotoonkuivaus, sekä ripsien ja kulmien värjäys Modern Junitista vain 55€ (norm. 120€)


Aika uudistukselle! Saat hiukset kerralla kuntoon säihkyvällä värillä ja hyvällä leikkauksella. Lisäksi diilillä saat vielä ripsiin ja kulmiin kestovärin.

Diiliin kuuluu leikkaus, pesu ja muotoon kuivaus ja näiden lisäksi hiusten värjäys. Hiuksistasi tulee kertaheitolla hyvinvoivan näköiset, kiiltävät ja eloisat.

Värillä saat uuttaa ilmettä hiuksiisi. Jos et ole varma mikä sävy sopisi sinulle parhaiten, Modern Junitin mukava henkilökunta auttaa sinua oikean tyylin löytämisessä. 

Voit päivittää jo hyväksi havaittua tyyliäsi ja leikkauttaa huonot latvat pois, tai sinulle voidaan myös suunnitella uusi upea look. 

Pakettiin kuuluu vielä lisäksi ripsien ja kulmien värjäys, sekä kulmien muotoilu. Värit katsotaan toiveidesi mukaan uuteen hiusväriin sopiviksi.

Modern Junit palvelee asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla tarjoten palvelua parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilökohtaisen palvelun ansiosta voit poistua päivän rientoihin tyytyväisyyttä hehkuen. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Modern Junitiin on helppo saapua.

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 10.5.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment