Search This Blog

Thursday, March 7, 2013

http://facediili.fi/deal/Detox-jalkakylpyhoito-kuona-aineiden-poistoon-vain-14-norm-40-Salon-Helisasta.htmlDiilillä saat:

  • Detox-jalkahoito
  • Poistaa kehoon kertyneitä kuona-aineita ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa
  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2013 asti
  • Ajanvaraus puh. 040 3290367
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut varauksen alle 24h ajastasi, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit käyttää lahjakortin vaikka heti
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 65% - Detox-jalkahoito kuona-aineiden poistoon vain 14€ (norm. 40€) Salon Helisasta


Kevät on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aikaa! Kevennä ja puhdista kehoasi tehokkaalla Detox-jalkahoidolla, joka poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Detox -jalkahoito puhdistaa koko kehoa myrkyistä ja kuona-aineista, joita elimistö kerää muun muassa erilaisista ruuista, juomista sekä kemikaaleista. Puolen tunnin rentouttavan hoidon aikana jalkoja liotetaan lämpimässä vedessä, johon on lisätty merisuolaa veden johtokyvyn lisäämiseksi.

Detox-laitteen kytkemisen yhteydessä veteen saadaan aikaiseksi elektrolyysi, jonka myötä kehon kudokset ja punasolut saavat happea ja uutta energiaa. Keho vastaa hoitoon tehostamalla toksiinien eritystä maksan ja munuaisten kautta.

Keho jatkaa luonnollista puhdistumista jopa 48 tunnin ajan virtsan, ihon ja suoliston kautta. On tärkeää juoda runsaasti vettä, mikä edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hoitojen vaikutukset ovat kuitenkin yksilöllisiä, ja niiden hyödyt sekä helpotukset erilaisten sairauksien hoidossa vaihtelevat. Useimmiten hoitojen jälkeen olo on kevyt ja pirteä, sekä muun muassa erilaiset nivelsäryt ja turvotukset tai ihottumat voivat helpottua hoitojen myötä.

Detox -jalkakylpy on koko kehon puhdistusmetodi elimistöön kertyneille myrkyille ja kuona-aineille. Kehon happamuus näkyy energian puutteena, väsymyksenä, erilaisina sairauksina, tulehduksina, allergioina, ihotauteina, päänsärkynä, migreeninä, masennuksena, hengenahdistuksena, selkä-, nivel- ja lihassärkyinä ja ruuansulatusvaivoina.

Hoidon hyödyt
- auttaa passivoimaan haitallisia viruksia, bakteereita, sieniä ja hiivaa
- hidastaa ikääntymistä ja parantaa kehon joustavuutta
- tehostaa ravinteiden imeytymistä
- lisää energiaa ja virkeyttä
- nopeuttaa toipumisaikaa sairauksista ja vammoista
- lisää kehon happipitoisuutta
- auttaa lievittämään kipua ja jännitystiloja
- parantaa unenlaatua

Salon Helisa tarjoaa laadukkaita kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja päästä varpaisiin. Salon Helisa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeentiellä lähellä Sörnäisten metroasemaa. Helisan ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika 31.5.2013 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment