Search This Blog

Thursday, March 7, 2013

Kokovartalohieronta ja intialainen päähieronta vain 49€ (norm. 101€) Elegia Day SpastaDiilillä saat:

 • 50min kokovartalohieronta sekä 30min intialainen päähieronta Elegia Day Spasta
 • Lahjakortti on voimassa 15.4.2013 asti, teethän varauksesi ajoissa
 • Lahjakortin voi käyttää ma-to klo 9-16 
 • Ajanvaraus info@elegiadayspa.fi
 • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
 • Jos perut varauksesi alle 24h ennen aikaasi, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
 • Voit käyttää lahjakortin vaikka heti
 • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
 • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä
 • Hoitola on palkittu Premium Platinum Circle-luokituksella

Säästä 51% - Kokovartalohieronta ja intialainen päähieronta vain 49€ (norm. 101€) Elegia Day Spasta


Harmoninen ja rauhallinen tunnelma, lempeä sisustus ja hoitolan luokseen kutsuva, lämmin ilmapiiri - tervetuloa rauhoittumaan arjen keskellä ihanista hieronnoista laadukkaaseen Elegia Day Spahan.

Hieronta on yksi kehon vanhimmista ja tehokkaimmista rentouttamistavoista. Hieronta auttaa kehoa puhdistumaan ja mieltä rauhoittumaan. Rentouttava hieronta tasapainottaa kehon toimintoja ja auttaa sitä pääsemään lepotilaan.

Intialainen päänhieronta tehdään hartioiden, niskan, hiusten, päänahan ja kasvojen alueella. Intialainen päähieronta pehmentää ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia, antaa energiaa ja tasapainottaa sekä selkeyttää tunteita. Se on kaikin puolin hemmotteleva ja turvallisuutta lisäävä kokemus.

Käsittelyn aikana asiakas rentoutuu ja nauttii hemmottelevasta hoidosta. Hoito suoritetaan joko istuen tai hoitopöydällä maaten, vaatteet päällä. Hoitoa voi ottaa joko yksittäisenä hoitokertana tai sarjana. Hoidolla voidaan saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasituksiin, stressiin, unettomuuteen, korkeaan verenpaineeseen ja hius- ja päänahan ongelmiin.

Hoitoon kannattaa tulla 10-15 minuuttia etukäteen, jotta ehdit rauhassa asettua aloillesi ja nauttia vaikkapa kupin teetä ja täyttää asiakaskortin.

Elegia Day Spa on täydellisen kaunistautumisen ja rentoutumisen keidas. Fredrikinkadun toimipisteeseen astuttaessa hyvän ja rauhallisen olon tuntee välittömästi. Dermalogica-kasvohoitojen lisäksi saat Elegia Day Spasta mm. mieltä ja kehoa virkistäviä vartalohoitoja ja hierontoja. Elegia Day Span toinen toimipiste sijaitsee Kaartinkaupungissa.

Elegia Day Spa on palkittu Premium Platinum Circle -luokituksella.

Elegia Day Spa löytyy myös facebookista.

Voit ostaa diilin tänään ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.3.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:No comments:

Post a Comment