Search This Blog

Wednesday, January 18, 2012

Auton katsastus vain 20€ (norm. 49€) HelppoKatsastus-ketjun toimipisteissä




Diilillä saat:

  • Auton (henkilö- ja pakettiautot kokonaismassa enintään 3500 Kg) määräaikaiskatsastus (ei sisällä päästömittauksia eikä mahdollista jälkitarkastusta)
  • Lahjakortti on voimassa 26.1. -  31.3.2012
  • Lahjakortin voi lunastaa ainoastaan ennakkoon netissä varatulla ajalla. Varaa aikasi osoitteessa http://helppokatsastus.fi/varaa/ ja kirjoita kampanjakoodi-kenttään facediili.
  • Ei koske HelppoKatsastus Niittykummun toimipistettä
  • Ota lahjakortti mukaan katsastukseen tullessasi
  • Päästömittaus ei sisälly lahjakorttiin ja se maksetaan katsastuksen yhteydessä. Näet asemakohtaiset päästömittaushinnat osoitteesta http://helppokatsastus.fi/asemat/
  • Päästömittausta ei tarvitse tehdä, jos se on suoritettu 3 kk sisällä. Esitä todistus suoritetusta päästömittauksesta katsastuksen yhteydessä.

Ehdot:

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

    Säästä 59%: Auton katsastus vain 20€ (norm.49€) HelppoKatsastus-ketjun liikkeissä

    Onko sinulla auton katsastus edessä ja etsit hyvää palvelua ja laatua tarjoavaa katsastusasemaa? Tällä diilillä ammattilainen katsastaa autosi helposti ja vieläpä huokeaan hintaan!

    HelppoKatsastus haluaa tarjota sujuvampaa ja vaivattomampaa katsastuspalvelua edullisemmin. Perustehtävä on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää autokannan aiheuttamaa ympäristökuormitusta. HelppoKatsastuksen katsastusasemat palvelevat sinua parhailla liikepaikoilla kaikissa katsastusasioissa.

    Katsastuspalvelut kattavat kevyiden ajoneuvojen määräaikaiskatsastukset ja erikoiskatsastukset, esimerkiksi rekisteröinti- ja muutoskatsastukset sekä raskaan kaluston katsastukset. HelppoKatsastuksen katsastusasemat sijaitsevat Heikinlaaksossa, Tattariharjussa, Niittykummussa, Lahdessa ja Turussa.

    HelppoKatsastus on kotimainen ja yksityinen katsastusasemaketju. Yritys ja ensimmäinen katsastusasema perustettiin vuonna 2008 Helsingin Heikinlaaksoon. Vuonna 2010 avattiin HelppoKatsastus Tattariharju ja 31.3.2011 Espoossa aloitti HelppoKatsastus Niittykumpu. Lahden toimipisteen ensimmäinen katsastus suoritettiin 8.8.2011. Turku sai kunnian olla seuraava kaupunki, johon avattiin HelppoKatsastus asema juuri vähän aikaa sitten.

    Tervetuloa vaivattomampaan katsastukseen - HelppoKatsastus toivottaa sinut tervetulleeksi.



    Voit ostaa diilin 18.1.2012 - 25.1.2012 välisen ajan, ja sen käyttöaika on 26.1.2012 - 31.3.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia. 

    No comments:

    Post a Comment