Search This Blog

Thursday, January 19, 2012

Dermalogica-kasvohoito kahdella terapialla Kauneushoitola Sunrisesta vain 35€ (norm 83€)




Diilillä saat:

    • Dermalogica kasvohoito kahdella terapialla
    • Kesto yhteensä 75min josta 60min kasvohoitoa ja 15min opastusta kotihoitoa varten
    • Lahjakortti on voimassa 22.1. - 31.3.2012
    • Avoinna ma-pe klo 11-19
    • Ajanvaraus numerosta 010 420 8301
    • Mainitse facediilin lahjakortti varauksen yhteydessä

    Ehdot:

    • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
    • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
    • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

    Säästä 58%: 75min Dermalogica-kasvohoito kahdella terapialla Kauneushoitola Sunrisesta vain 35€ (norm 83€)


    Pakkaset tekevät tuloaan pikkuhiljaa ja kuivattavat myös ihoa. Hemmoittele ihoasi tällä ihanalla Dermalogica-kasvohoidolla.



    Päivän diilillä saat 75min Dermalalogica-kasvohoidon kahdella terapialla. Hoito sisältää: alkupuhdistus, facemapping, kuorinta, naamio, tehohoitoaineet (ampullit/buusterit), hoitosuihkeet, hoitovoiteen, värivoiteen. Näiden lisäksi valitsemasi terapiat.



    Terapiat voit valita ajanvarausta tehdessäsi tai kosmetologin kanssa hoidon aikana. Terapiat ovat: mekaaninen puhdistus, ultraäänipuhdistus, kasvohieronta, käsien hieronta, jalkojen hieronta, selän hieronta, pään hieronta. Kosmetologi voi myös ehdottaa muita tässä mainitsemattomia erikoisosaamisiaan näiden sijaan.



    dermalogica



    Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä kuivattavaa S.D. alkoholia. Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin. Dermalogican tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä. Dermalogica on myös kauneushoitoloiden ja ammattilaisten ykköstuote kauneudenhoidossa.



    Kauneushoitola Sunrise on kotoisa, viihtyisä paikka, jossa koulutetut kauneusalan ammattilaiset palvelevat maanantaista perjantaihin klo 11-19. Kauneushoitola Sunrise käyttää Dermalogican, Dannen ja Hjeronymuksen herkällekin iholle sopivia tuotteita, meikeissä Mineralogien mineraalikosmetiikkaa.



    Sunrisen löydät myös Facebookista.


    Voit ostaa diilin päivän ajan ja se on voimassa 22.1.2012-31.3.2012. 

    No comments:

    Post a Comment