Search This Blog

Friday, January 20, 2012

Tunnin klassinen hieronta Kauneushoitola Sunrisessä vain 20€ (norm. 65€)





Diilillä saat:

  • Tunnin klassinen hieronta kauneushoitola Sunrisessä
  • Lahjakortti on voimassa 23.1.-30.4.2012
  • Ajanvaraus p. 0104208301

Ehdot:

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!



Tällä diilillä saat helpotusta särkeviin niskoihin tai huonon työasennon aiheuttamiin kipuihin tunnin klassisella hieronnalla kauneushoitola Sunrisessä. Klassinen hieronta on myös oiva tapa rentoutua pitkän työpäivän päätteeksi!

Klassisella hieronnalla hoidetaan erilaisia kipu- ja jännitystiloja. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Klassinen hieronta suoritetaan erilaisilla otteilla ja se toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Halusit sitten tehokasta hierontaa tai lempeää ja rentouttavaa käsittelyä, klassinen hieronta mahdollistaa molemmat.

Kehon rentoutuessa kokonaisvaltaisesti, hieronta voi lievittää myös stressiä ja auttaa unettomuuteen. Pehmeästi, mutta tehokkaasti suoritettu hieronta yltää syviinkin lihaskerroksiin, kuitenkaan aiheuttamatta ylimääräistä hierontarasitusta tai kipeytymistä. Klassinen hierontatapa soveltuu lähes kaikille. 

Kauneushoitola Sunrise on kotoisa, viihtyisä paikka, jossa koulutetut kauneusalan ammattilaiset palvelevat viikon jokaisena päivänä. Hoitola sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, raitovaunu numerolla 10 pääsee melkein ovelle asti. Hoitotuotteina Sunrisessa käytetään Dermalogican, Dannén ja Hjeronymuksen herkällekin iholle sopivia tuotteita, meikeissä Mineralogien mineraalikosmetiikkaa. Sunrisessa palvellaan sekä naisia että miehiä. 

Tervetuloa rentoutumaan kiireisen arjen keskellä Sunriseen!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 23.1.2012 - 30.4.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment