Search This Blog

Thursday, January 19, 2012

Brasilialainen sokerointi vain 25€ (norm. 65€) Kauneushoitola Sunrisessä





Diilillä saat:

  • Brasilialainen sokerointi Kauneushoitola Sunrisessä
  • Lahjakortti on voimassa 20.1. - 31.3.3012
  • Ajanvaraus p. 0104208301

Ehdot:

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!



Hankkiudu ihokarvoista eroon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti Brasialaisella sokeroinnilla.

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta, herkimmiltäkin alueilta ja vieläpä miellyttävän makeasti sokerilla.

Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen tuote. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin eikä sisäänkasvavia karvoja tarvitse pelätä, sillä sokeroinnissa karva poistetaan karvan luonnolliseenkasvusuuntaan. Sokeri ei myöskään sotke eikä se ole kuumaa, sillä sokerointi suoritetaan aina huoneenlämpöisenä.

Kauneushoitola Sunrise on kotoisa, viihtyisä paikka, jossa koulutetut kauneusalan ammattilaiset palvelevat viikon jokaisena päivänä. Hoitola sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, raitovaunu numerolla 10 pääsee melkein ovelle asti. Hoitotuotteina Sunrisessa käytetään Dermalogican, Dannén ja Hjeronymuksen herkällekin iholle sopivia tuotteita, meikeissä Mineralogien mineraalikosmetiikkaa. Sunrisessa palvellaan sekä naisia että miehiä.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 20.1.2012 - 31.3.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment