Search This Blog

Friday, January 20, 2012

Auton ulkopesu, sisäpuhdistus sekä kiiltopinnoitus vain 30€ (norm. 135€) Luxury Car Washilta






Diilillä saat:

  • Auton ulkopesu, sisäpuhdistus sekä kiiltopinnoitus
  • Lahjakortti on voimassa 26.1.-21.10.2012
  • Ajanvaraus etukäteen puh. 010 - 420 1070
  • Jos perut ajan alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi


Ehdot:

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!




Pesetä tällä diilillä autosi kiiltävään kuntoon kauniita, aurinkoisia pakkaspäiviä varten!

Nyt kun viimein näyttää siltä, että talvikelit ovat saapuneet jäädäkseen myös tänne etelään, on korkea aika pesettää auto sen ansaitsemaansa kuntoon!  

Auton pesu aloitetaan levittämällä auton pintaan liuotin, joka huuhdellaan pois ennen käsinpesun aloittamista. Shampoo pesun jälkeen auton pintaan levitetään erikoispinnoite. Tämä pinnoite, eli kiiltopinnoitus, suojaa auton maalipintaa ulkoisilta tekijöiltä, kuten ilmansaasteilta ja maantiesuolalta. Pinnoitteen vaikutusaikana auton sisätilat imuroidaan kauttaaltaan. Pinnoite tekee autosta kauniin kiiltävän ja tämä ei jää varmasti naapuriltakaan huomaamatta. 

Luxury Car Washin tiloista löydät autopesupalvelujen lisäksi pienkorjaukset, valojen ym. kalvotukset, rengas- ja vannemyynnin, moottorien päivitykset ja lasikuulapuhalluksen. Luxury Car Wash tarjoaa aina asiallista ja luotettavaa palvelua ammattitaidolla. Asiointi Luxury Car Washissa on nopeaa, koska pesupalvelut ja pienkorjaukset toimivat aikaa varaamatta. 

Uudet ja tehokkaat laitteet, laadukkaat tuotteet, puhtaat työtilat sekä ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen työtiimi takaavat asiakastyytyväisyyden. Yrityksien kanssa räätälöidään aina mahdollisimman joustavat maksutavat yrityskohtaisesti, esim. kk-lasku. Näin autot on helppo pitää puhtaina ja asointi nopeutuu!

Tervetuloa! 

Voit ostaa diilin 18.1.-25-1-2012 ja sen käyttöaika on 26.1.2012 - 21.10.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment