Search This Blog

Friday, January 20, 2012

Ihana Päärynä-karamelli kakku GoodPie Bakerylta vain 10€ (norm. 22€)




Diilillä saat:

  • Ihana 4-6hlö Päärynä-karamelli kakku GoodPie Bakerylta
  • Lahjakortti on voimassa 22.1.-23.2.2012
  • Tilaa kakku sähköpostilla: myynti@goodpiebakery.com KAKSI arkipäivää ennen noutoa
  • Nouto osoitteesta Fleminginkatu 7, Galleria Keidas

Ehdot:

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Juhlat edessä ja kiinnostus tasan nolla leipoa kakku kinkereihin? Tämä diili ratkoo ongelmasi varsin herkullisella tavalla!

Haluaisitko kerrankin juhliisi kakun, joka täyttää varmasti vaativammankin vieraan toiveet makujen maailmoista?

Miltä kuulostaisi Päärynä pannacotta- täytteinen karamellimoussekakku pähkinä-dacquoisepohjalla? Tällä diilillä saat kyseisen kakun GoodPie Bakerylta. Valmistaudu makuhermoja hivelevään kakkukokemukseen!

GoodPie Bakery on Helsingin Vallilassa sijaitseva konditoria-leipomo. Tilauksesta valmistetaan herkullisia käsintehtyjä kakkuja, leivoksia, piiraita, leipää sekä monenlaista muuta. GoodPie Bakeryn asiakkaina ovat monet tasokkaat juhlapalvelut, kahvilat, ravintolat sekä monet GoodPie Bakeryn hovileipurikseen ottaneet yksityiset henkilöt. Myös useiden yritysten kokous- ja kahvipöydästä löytyy tämän herkulliset maut taitavan leipomon tuotteita. 

GoodPie Bakery käyttää tuotteissaan aitoja aineita kuten voita, kermaa, kauden marjoja ja hedelmiä sekä korkealuokkaista suklaata.

Katso lisää osoitteesta: http://www.goodpiebakery.com/ tai facebook: https://www.facebook.com/pages/GoodPie-Bakery/245782357000 


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 21.1.2012 - 23.2.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment