Search This Blog

Tuesday, August 7, 2012

4h purjehdus Helsingin edustalla S/Y Feverilla 4 hengelle vain 195€ (norm. 512€)



Diilillä saat:

  • 4h purjehdus 4 hengelle
  • Lahjakortti on voimassa purjehduskauden loppuun
  • Ajanvaraus www.tulepurjehtimaan.com
  • Huom. Purjehduksille on aina säävaraus
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 62%: 4h purjehdus Helsingin edustalla S/Y Feverilla 4 hengelle vain 195€ (norm. 512€)


Tervetuloa viettämään upea ja erilainen päivä purjehtien - purjehdi itse tai nauti matkasta kabiinissa päivää viettäen.

Kun aurinko paistaa lämpimästi (...tai kun tuulee navakasti) on mukava lähteä merelle ihan vain purjehtimaan pääsemisen ilosta. Tällä diilillä pääset neljäksi tunniksi purjehtimaan ihan vain saaristosta ja loppukesän säästä nauttien tai toit tulla myös treenaaman ja kilpailemaan yhdessä miehistön kanssa.

Päiväpurjehdus 
Kun Fever Wind 35:n miehistö on harrastusmielellä liikkeellä, purjehdusta ajatellaan usein urheiluna. Monesti miehistö lähteekin harjoittelemaan tai kilpailemaan. Varsinkin kilpailtaessa aiempi purjehduskokemus on hyväksi, mutta into on paljon sitäkin tärkeämpää!

Jos kalenteriin merkitylle purjehdukselle halutaan vain kokeneita purjehtijoita, siitä mainitaan kyllä tapahtumakuvauksessa erikseen. Kalenterista siis näet missä ja koska on tarkoitus lähteä merelle sekä kuka on jo tulossa mukaan. Katso varaustilanne tästä.



Aktiivinen elämys
Kaikki purjehdukselle mukaan lähtevät saavat halutessaan osallistua purjehtimiseen ja pääsevät mukaan toimintaan. Seurueessa voi olla korkeintaan viisi henkeä (omistajan lisäksi). Muista, että kyseessä on aktiivinen toimintaelämys. Siksi ainakin yhden seurueenne jäsenen on osallistuttava purjehtimiseen. 

Katso tästä muistilista purjehdukselle lähdettäessä.

Ideaksi erityisesti yrityksille
Purjehdus on erityisen hyvä virkistystapahtuma. Kokekaa yhdessä erilainen, aktiivinen saaristoristely puuduttavan tavallisen tiimipalaverin sijaan. Jatkot voitte pitää vaikka Katajanokan Kasinon upealla terassilla ilta-auringon paistaessa tai Korsu-kabinetissa.

Fever Wind 35:n kotisatama on Helsingissä, Katajanokalla. Kulkuyhteydet satamaan ovat erinomaiset: raitiovaunu numero 4 vie parin sadan metrin päähän satamasta ja satamaan pääsee helposti myös omalla autolla.



Saat tiedon uusista purjehduksista mm. Fever Wind 35:n facebook-sivuilta.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää purjehduskauden loppuun. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment