Search This Blog

Monday, August 6, 2012

Ripsienpidennys kulmien värjäyksellä ja muotoilulla tai virkistävällä kasvohoidolla ja seuraavasta ripsihuollosta -20% vain 49€ (norm. 140€) Salon Sarasta



Diilillä saat:

  • Ripsienpidennys kulmien värjäyksellä ja muotoilulla tai virkistävällä kasvohoidolla Salon Sarasta
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 9.11.2012 asti
  • Seuraavasta ripsihuollosta -20%
  • Ajanvaraus 040 2453 738
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h sisällä, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!


Säästä 65%: Ripsienpidennys kulmien värjäyksellä ja muotoilulla tai virkistävällä kasvohoidolla ja seuraavasta ripsihuollosta -20% vain 49€ (norm. 140€) Salon Sarasta


Tällä kauneudenhoitopaketilla saat itsellesi kauniit, pitkät, kaarevat ripset ja kulmien värjäyksen ja muotoilun tai virkistävän ja heleyttävän kasvohoidon. 

Ripsienpidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi ja kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin. Näin kasvukauden päättäneet ripset putoavat yksitellen ja pudonneen tilalle istutetaan huollossa uusi pidennys kasvukautensa alussa olevaan ripseen. Normaali huoltoväli on 2-4 viikkoa.

Ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta- kuten omiltasi, mutta näyttävät pidemmiltä ja kauniimmilta ja näin ollen näyttävimmiltä. Diiliin sisältyy myös -20% alennus ensimmäisestä ripsihuollosta.

Ihanien ripsienpidennysten lisäksi voit valita haluatko, että kulmakarvasi värjätään ja muotoillaan tai vaihtoehtoisesti voit rentoutua kasvohoidossa, joka virkistää ja jonka jälkeen kasvosi ovat heleät ja terveen näköiset. 

Salon Sara sijaitsee Albertinkadulla, loistavien kulkuyhteyksien päässä lähellä Kampin kauppakeskusta ja metroasemaa. Salon Sarasta saat myös perinteisiä kampaamopalveluita iloisella palveluasenteella.

Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan viihtyisään Salon Saraan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 9.11.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment