Search This Blog

Sunday, August 12, 2012

Huonekalu vai ihan jotain aivan muuta? Päätä itse! Ylellinen ja korkealaatuinen Kama Sutra Tantra -sohva 399€ (norm. 1199€)



Diilillä saat:

  • Ylellinen ja korkealaatuinen Kama Sutra Tantra -sohva
  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2012 asti
  • Lahjakortin saatuasi tee tilaus osoitteessa:
    www.shopinavia.fi/index.php/facediili
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 58%: Huonekalu vai ihan jotain aivan muuta? Päätä itse! Ylellinen ja korkealaatuinen Kama Sutra Tantra -sohva 399€ (norm. 1199€)


Tällä diilillä saat ripauksen eksotiikkaa kotisi sisustukseen ja kaupan päälle hyvää oloa. Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan

Tantra-sohvat ovat maailmankuuluja, patentoituja huonekaluja, jotka nostavat käyttäjiensä rakastelutavat aivan uudelle tasolle. Sohva on erityisesti kehitetty parantamaan Kama Sutran kehittyneitä seksiasentoja ja tulee todellakin viemään kyyhkyläiset viehättävämpään ja erilaiseen, mahdollisuuksia täynnä olevaan elämään.

Tantra-sohva on ensimmäinen huonekalu, joka sisältää patentoidun kaksikaarisen systeemin, ja joka jäljittelee ihmiskehon luonnollisia muotoja. Tämän sohvan kaikki ainutkertaiset muodot (pituus, leveys ja tärkeimpänä kaarien kulmat) ovat yksinomaan suunniteltu maksimoimaan intiimit rakastelukokemukset.

Kama Sutra -sohvan taika on sen kaksikaarisessa muotoilussa, sillä sohva muuttaa hienoisesti lantion kulmia rakastelun aikana, ja tarjoaa samalla tukijärjestelmän, joka on omiaan miellyttämään kehoasi aktin aikana. Mahdollisuudet ovat rajattomat, kun päästät kehosi kokemaan kaikki Kama Sutran tarjoamat kehittyneet asennot.

Tantra-sohva on valmistettu hienoimmista ympäristöystävällisistä materiaaleista. Pehmeä ja taipuisa keinonahka tuntuu mahtavalta ihoa vasten, ja tuolin korkealuokkaisuus takaa eliniän kestävän elegantin ulkonäön. Nahka on käsitelty tahroja hylkiväksi ja antimikrobiseksi säilyttääkseen terveellisen ja kutsuvan kokemuksen jokaiselle käyttökerralle.

Tantra-sohvan ei välttämättä tarvitse olla ainoastaan seksilelu, vaan voit käyttää sitä myös sisustamiseen, sillä se sulautuu saumattomasti yhteen jokaisen kodin sisustukseen. Sohvaa voi myös mainiosti käyttää lukemiseen, tai vaikka tietokoneella työskentelemiseen.

Älä ohita tätä uskomatonta mahdollisuutta omistaa korkealaatuinen sohva, jolla on enemmänkin kuin yksi mahdollinen käyttötarkoitus!

Tuotetiedot:
- Materiaali: Keinonahka
- Värivaihtoehdot: Punainen ja musta
- Mitat: 170 x 70 x 40 cm
- Tukea jopa 250 kg asti

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan ja se on voimassa 31.8.2012 asti. Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi.


No comments:

Post a Comment