Search This Blog

Monday, August 13, 2012

8 tunnin kotiremontti vain 159€ (norm. 388,72€)



Diilillä saat:

  • Remonttilahjakortin max. 8 tunnille Kotiremontista
  • Lahjakortti on voimassa 1.10.2012 – 13.8.2013
  • Täytä lahjakorttiin oikeutattava lomake täältä: http://kotiremontti.palvelee.fi/lomake.html?id=2
  • Mainitse facediili ja lahjakorttisi koodi ajanvarauksen yhteydessä
  • Saat lahjakortin ostettuasi vielä tarkemmat ohjeet sähköpostiisi
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia, kuin haluat - myös itsellesi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59%: 8 tunnin kotiremontti vain 159€ (norm. 388,72€)


Kaipaako kotisi uudistusta, mutta sinulla itsellä ei ole aikaa tai taitoa tehdä remonttia? Anna ammattilaisen tehdä se puolestasi!

Kotiremontti tarjoaa luotettavaa ja kustannustehokasta remontti- ja rakennuspalvelua. He räätälöivät palvelunsa asiakkaan tarpeiden mukaiseksi saadakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen. Remonttitöiden lisäksi muita palveluita ovat mm. sisustussuunnittelu-, siivous-, pito- ja kuljetuspalvelut.

Lahjakortti soveltuu korjausrakentamiseen ja se oikeuttaa remontin asiakkaan omilla materiaaleilla. Kotiremontin kautta voit kuitenkin halutettasi tilata kaikki tarvikkeet. Remonttimies tuo tullessaan kaikki perustyökalut. Vuokrattavat erikoistyökalut ja -laitteet kuljetuksineen veloitetaan asiakkaalta erikseen.

Kilometriveloitus on 0,64€/km. Ensimmäinen työtunti ja kilometri alkavat, kun auto lähtee Elielinaukion hallista, ja päättyy, kun auto palaa Elielinaukion halliin.

Tutustu sivustoon ennen ostopäätöstä. Kun olet ostanut diilin, täytä asiakaslomake osoitteessa: http://kotiremontti.palvelee.fi/lomake.html?id=2 . Kotiremontti ottaa teihin yhteyttä tilausjärjestyksessä ja sopivat kanssanne käyntiajan kohteeseen.

Ammattilainen suorittaa käynnin remonttikohteeseen ja tämän jälkeen lähetetään kirjallinen remonttisopimus hyväksyttäväksi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Annathan siis oikeat tiedot, josta teidät tavoittaa esteettä koko tilausprosessin ajan. Asiointi tapahtuu sähköisesti. Hyväksymisen jälkeen, remontti suoritetaan sopimuksen mukaisesti ammattitaidolla.

Lahjakortin voivat hyödyntää myös aikaisemmin Kotiremontin palveluja käyttäneet. Jos kuitenkin olet jo asiakkaana, voit hyödyntää Facediili-lahjakortin vasta vuoden 2013 puolella.

Voit ostaa lahjakortteja yhteensä 5 kpl. Tilaa palvelu ajoissa, sillä toimitusaika vaihtelee 2 päivän ja 6 kuukauden välillä, tilauskannasta ja remontista/kohteesta riippuen. Diilin voi hyödyntää Helsinki-Espoo-Vantaa -alueella. Muille alueille varmista sopivuus erikseen tämän linkin kautta: http://kotiremontti.palvelee.fi/lomake.html?id=4

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa 1.10.2012 ja sen voi hyödyntää 13.8.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:



No comments:

Post a Comment