Search This Blog

Monday, August 27, 2012

Hiusten värjäys, leikkaus, pesu, tehohoito, kulmienvärjäys&muotoilu ja -20% seuraavasta kampaamokäynnistä Beauty Salon Sarasta vain 45€ (norm. 175€)



Diilillä saat:

  • Hiusten värjäys, leikkaus, pesu, tehohoito, kulmienvärjäys&muotoilu ja -20% seuraavasta kampaamokäynnistä Beauty Salon Sarasta
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 28.12.2012 asti
  • Pitkien/paksujen hiusten lisä max. 25€ (katsotaan paikan päällä)
  • Ajanvaraus 044 318-1692
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h sisällä, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 74%: Hiusten värjäys, leikkaus, pesu, tehohoito, kulmienvärjäys&muotoilu ja -20% seuraavasta kampaamokäynnistä Beauty Salon Sarasta vain 45€ (norm. 175€)


Kauneudenhoito ja itsestä huolehtiminen on virkistäytymistä parhaimmillaan - tervetuloa uudistamaan loppukesän lookkia Salon Saraan! 

Tällä diilillä kaksihaaraiset saavat kyytiä ja juurikasvu on vain kaukainen, ikävä muisto. Leikkauta itsellesi vaikka aina trendikäs polkkatukka tai kerrosta pitkät hiuksesi niin, että ne näyttävät tuuheammilta ja hyväkuntoisilta.

Hyvin viimeistellystä leikkauspohjasta voi muokata nopeasti luonnollisen, elegantin tai rennon tyylin - tilanteeseen sopien. Kiharra hiuksesi juhlia varten tai käytä suoristinta korostamaan graafisesti leikattuja kutrejasi.

Diiliin kuuluu myös hiusten yksivärivärjäys, rentouttava pesu ja muotoon kuivaus. Tämän hemmottelun ja tyylin muutoksen jälkeen peilistä katsoo kuin uusi ihminen. Kulmat värjätään ja muotoillaan lopuksi kampaamokäynnin päätteeksi ja tämä takaakin melkein täydellisen tyylinmuutoksen arkea piristämään.

Beauty Salon Sara sijaitsee Albertinkadulla, loistavien kulkuyhteyksien päässä lähellä Kampin kauppakeskusta ja metroasemaa. Pienessä mutta viihtyisässä kampaamossa sinulle loihditaan kampaamopalveluiden lisäksi muun muassa ripsienpidennykset. Henkilökunta tuntee alan viimeisimmät trendit ja avustaa sinua uuden tyylin löytämisessä.

Tervetuloa rentoutumaan Beauty Salon Saraan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 28.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment