Search This Blog

Sunday, August 12, 2012

Perhelippu SEA LIFEen: 2 aikuista ja 2 lasta vain 20€ (norm. 49,50€)



Diilillä saat:

  • Perhelippu SEA LIFEen: 2 aikuista ja 2 lasta
  • Lapset 3-14 v.
  • Voit viedä myös esim. kummilapsesi
  • Tarjoukseen ei voi yhdistää muita alennuksia
  • Voimassa 27.8-16.12.2012 

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Perhelippu SEA LIFEen: 2 aikuista ja 2 lasta vain 20€ (norm. 49,50€)


Tällä diilillä pääset tutustumaan merimaailma SEA LIFEn tarunomaiseen maailmaan, joka tarjoaa monia kutkuttavia yllätyksiä ja mielenkiintoista tietoa maailman merien asukeista.

Mikä on suosikkimerieläimesi: jännittävä hai, pelottava mutta rauhaarakastava piraija vai söpö merihevonen? Ehkä oletkin rauskufani? Suosikkeihisi saattavat kuulua myös vuokkokala tai viisas mustekala. SEA LIFEssa sinulla on mahdollisuus nähdä kaikki suosikkisi aaltojen alla; uteliaat, harvinaiset, salaperäiset ja ihanat merten asukit. Nyt pääset näkemään ne lähempää kuin koskaan aikaisemmin!

SEA LIFEssa voit nähdä hait lähietäisyydeltä vedenalaisessa tunnelissa, joka kulkee suoraan haialtaan läpi. Pääset myös tervehtimään SEA LIFEn suurinta asukasta, Seeprahai Mussukkaa! Elämysaltaassa voit tutkia ja jopa koskettaa joitakin SEA LIFEn asukeista. SEA LIFEssa on noin 50 ihmeellistä allasta, joissa on yli 150 lajia ja 1500 yksilöä. SEA LIFE tarjoaa myös hauskoja ja opettavaisia ruokinta- ja infotuokioita kerran tunnissa.

Sen lisäksi, että SEA LIFE tutustuttaa miljoonat ihmiset merenalaisen elämän ihmeisiin, SEA LIFE-verkostolla on tärkeä tehtävä merten suojelun ja merieläinten tulevaisuuden parissa. SEA LIFE jakaa tietoa niin meristä kuin merten suojelusta. Tämän lisäksi käytössä ovat myös säännölliset suorat toimenpiteet, esim. raha- ja nimikeräykset, joissa vedotaan päättäjiin.

SEA LIFEn syksyyn kuuluu monia mielenkiintoisia tapahtumia, kuten Merirosvoviikot 20.-31.8., Kalojen Yöt 19.-20.10., Haiviikot 22.10.-4.11. sekä kuukauden viimeisten sunnuntaiden Jelly Disco Partyt (26.8., 30.9., 28.10., 25.11. ja 30.12.) Sukella mukaan vedenalaiseen menoon!

Haiviikot lokakuussa 2012
SEA LIFE Helsingissä on vietetty haiviikkoja vuosittain lokakuussa aina vuodesta 2004 lähtien. Tänä vuonna haiviikkoja vietetään 22.10-4.11.2012. Haiviikoilla halutaan muistuttaa kaikkia kävijöitä haiden ainutlaatuisuudesta. Hait ovat hallinneet maailman meriä jo 400 miljoonaa vuotta.

Viimeiset viisi vuotta SEA LIFE on viettänyt haiviikkoja samaan aikaan Euroopan laajuisen haiviikon kanssa, jota johtaa haiden suojelujärjestö Shark Alliance. Järjestöön kuuluu yli 100 ympäristö-, tieteellistä ja vapaa-ajanjärjestöä, jotka ovat omistautunuut haiden suojelulle.

Kasvava kiinnostus Euroopan-laajuista haiviikkoa kohtaan on kohottanut tietoisuutta haiden hyvinvoinnista ympäri Eurooppaa. Haiden suojeluorganisaation mielestä on aika lopettaa pelkkä tietoisuuden levittäminen ja innostaa ihmisiä oikeasti ryhtymään toimiin haiden puolesta.

Tervetuloa tutustumaan SEA LIFEn ainutlaatuiseen merimaailmaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 27.8.2012-16.12.2012. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.


    No comments:

    Post a Comment