Search This Blog

Sunday, August 26, 2012

Vapaavalintaiset tanssitunnit Talent & Stylessä vain 40€ (norm. 96€)



Diilillä saat:


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63%: Vapaavalintaiset tanssitunnit Talent & Stylessä vain 40€ (norm. 96€)


Tällä diilillä pääset tutustumaan esimerkiksi Itämaisen tanssin saloihin Talent & Styleen - tule pitämään hauskaa ja harrastamaan siinä samalla tehokasta liikuntaa.

Tällä diilillä saat vapaavalintaisen tanssikurssin Talent & Stylessä. Voit valita mieluisan tanssikurssin kolmesta eri vaihtoehdosta:

Itämainen tanssi
Itämainen tanssi on vuosituhansia vanha tanssimuoto, jota tanssittiin Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maissa. Tällä vuosisadalla amerikkalaiset ja eurooppalaiset naiset innostuivat naisellisesta tanssista ja siitä tulikin suuri hitti, myös nimi muuttui ensin napatanssiksi ja tiedon kasvaessa vatsatanssiksi.

Vatsatanssi sopii kaiken ikäisille ja kokoisille tytöille ja naisille, myös raskaana oleville. Tanssi on kevyttä ja melko hidastempoista ja teknisesti jonkin verran haastavaa.

Vatsatanssi on oiva liikunnan muoto laihdutusta tukemaan: tanssi polttaa selluiittiä varsinkin reisien ja lantion alueelta ja vahvistaa jalkojen ja koko selän syviä lihaksia. Ryhti paranee huomattavasti ja tanssi onkin erityisen suositeltavaa niille, joilla on heikot lantionpohja lihakset, koska tanssiin ei sisälly hyppyjä ja lantion syvät lihakset saavat vahvistusta tanssiliikkeistä - vyötärön seutu pienentyy ja vartalosta kehittyy naisellisempi.

Vatsatanssin alkeet järjestetään sunnuntaisin 26.08.-14.10 klo 19:00 sekä maanantaisin 27.08.-15.10 klo 18.30.

Burleski Basic Glamour Style
Tervetuloa tutustumaan viehkeän Burleski-tanssin saloihin!

Tanssitunneille pukeudutaan asiaan kuuluvalla vaatetuksella; mielellään korsettiin, pitkiin sormikkaisiin, sukkanauhoihin ja sukkiin, jotka opetellaan riisumaan kauniisti ja viehkeästi. Tunneilla riisutaan vain osa vaatteista pois, ei koskaan kaikkia.

Lisäksi voit ottaa mukaan viuhkan, tasselit, strutsin sulkaviuhkan, pitsisen päivävarjon ja kaikkea sellaista rekvisiittaa, jonka voi riisua tai heittää esityksessä pois lattialle. Tunneilla opetellaan helpohkoja liikesarjoja ja jos innostut esiintymisestä, voit jatkaa Burleski tunteja esiintyjille tarkoitetussa Burleski Pro -ryhmässä, joka kantaa nimeä BOOM BOOM CHICKS! 

Burleski Basic Glamour Style -kurssi on tarkoitettu kaikenkokoisille naisille, jotka haluavat opetella burleskin alkeet, eli kiusoittelun ja viettelemisen naisellisesti ja kauniin viehkeästi. Burleskin alkeiskurssit ovat sunnuntaisin 26.08.-14.10 klo 17.30 tai tiistaisin 28.08.-16.10 klo 18.

Dance Mix -alkeiskurssi
Dance Mix -alkeiskurssilla tanssitaan vatsatanssia, hip hoppia, latinalaisia tansseja ja Cabaree Burleskia. Tällä tanssikurssilla et voi välttyä hien nousemisesta pintaan! Kurssi sisältää nopeatempoisia, helppoja askelsarjoja. Dance Mix -kurssi on keskiviikkoisin 29.08.-17.10 klo 19.10.

Talent and Style on eksoottisiin tanssilajeihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa myös henkilökohtaista stailauspalvelua sekä meikki- ja stailauskursseja. Talent and Stylen tanssitunnit pidetään Alfa Centerissä, jonne pääsee linja-autolla 13 ja 14.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 15.11.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.


No comments:

Post a Comment