Search This Blog

Thursday, August 30, 2012

Avoin lahjakortti solariumiin vain 12€ (arvo 30€) Sun Power -solariumissa





Diilillä saat:

  • Avoin lahjakortti solariumiin Sun Power -solariumissa
  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
  • Lunasta solarium-korttisi respan aukioloaikana klo 7.30-18
  • Itsepalvelusolarium auki joka päivä klo 6-22

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Avoin lahjakortti solariumiin vain 12€ (arvo 30€) Sun Power -solariumissa 

  Solarium on tehokas ja helppo keino saada hieman väriä pintaan, jos rusketuksesi on päässyt haalistumaan tai jos olet suuntaamassa vaikka aurinkolomalle jonnekin kauas: valmista ihosi aurinkoa varten tällä diilillä.

Sopivina annoksia niin aurinko kun keinovalo tekee iholle hyvää: ihon toiminnot  kiihtyvät niin, että iho paksuuntuu ja kiinteytyy, joustosäikeet vahvistuvat ja iho tuntuu kimmoisalta. Solariumissa voitkin nauttia valosta ja lämmöstä, rentoutua ja ruskettua.

Sun Power on sekä itsepalvelu- että palvelusolarium, jonka osaava henkilökunta on lähes aina paikalla opastamassa asiakkaita solariumlaitteiden käytössä. Toimipisteessä käytetään Luxura-merkkisiä solariumlaitteita - 3 maakumallia ja 1 seisottava malli. Jos epäröit laitteiden käyttöä tai sinulla on muuten kysymyksiä solariumissa käyntiä koskien, älä epäröi kysyä apua osaavalta henkilökunnalta, joka auttaa sinua mielellään.

Jos haluat tehostaa solariumissa käyntiäsi, tutustu myös Sun Powerin tarjoamiin rusketusta edistäviin tuotteisiin. Apua rusketuksen keston pitkittämiseen ja hyvänä pysymiseen saat myös paikan päällä.

Tsekkaa Sunpowerin kotisivut tästä. Sunpower löytyy myös facebookista

Tervetuloa ruskettumaan ja rentoutumaan Sun Poweriin!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 31.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment