Search This Blog

Thursday, August 9, 2012

Supersuosittu naisten Guess-rannekello vain 59€ (norm. 179€)



Diilillä saat:

  • Guess-rannekellon naisille
  • Tyylikkyttä arkeen ja juhlaan
  • Lahjakortti on voimassa 19.8.2012 asti
  • Tilausohjeet: Laita tuote ostoskoriin, anna lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kohdassa, klikkaa "Syötä kuponki" ja "Mene kassalle" ja seuraa jatko-ohjeita
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 päivää tilauksesta
  • Tilauslinkkihttp://shopinavia.fi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 68%: Muodikas naisten Guess-rannekello vain 59€ (norm. 179€)

  Näyttävä Guess rannekello  kuuluu jokaisen tyylitietoisen naisen ranteeseen. Tällä diilillä saat laadukkaan design-rannekellon, joka ranteessa kehtaa näyttäytyä.

Mikä on parempi tapa yllättää kauniimman sukupuolen edustaja kuin tyylikäs design rannekello. Saat päivän diilillä tämän upean merkikellon kotiin toimitettuna uskomattoman edulliseen hintaan.

Ranskassa alun perin syntyneet Marcianon veljekset muuttivat Kaliforniaan vuonna 1977 ja käyttivät Nakash perheen taloudellista tukea (Jordache- vaateyrityksen omistaja) hyväkseen perustaessaan Guessin vuonna 1981. Heidän ensimmäistä tuotantoaan olivat kivipestyt farkut, jota Bloomingdalesin vaatekauppa otti myyntiin kaksi tusinaa paria, minkä jälkeen ne myytiin nopeasti loppuun ja syntyi hittituote. Yhtiö aloitti mainostamisen vuonna 1982 ja vuonna 1985 mainoksista tuli tunnettuja heidän mustavalkoisen tyylinsä ansiosta. Mainokset myös voittivat monta Clio- palkintoa.

Vuonna 1984 Guess esitteli ensimmäiset kellonsa, jotka ovat tällä hetkellä markkinoiden selvästi suosituimpien joukossa, ja kellot tunnetaan erikseen vielä paremmin nimillä: Guess Collection, Guess Steel ja Guess. Kellojen yleinen muotoilu on ajatonta, aistillista, vahvaa ja tyylikästä.

Guessin kellot ovat suosittuja niin tavallisten ihmisten, kuten julkkistenkin joukossa. Kellot ovat hienostuneita ja tyylikkäitä, hauskoja ja seksikkäitä, lumoavia ja kimaltelevia ja ajattoman muodikkaita kappaleita.

Guessin logo on useasti rohkeasti esillä kelloissa. Ainutkertaiseen kellohihnojen muotoiluun käytetään usein pehmeitä värejä, kuten helmenvalkoista ja pinkkiä, joista maailmankuulu Guess kello tunnistetaan. Guess on yksi suosituimpia merkkejä kelloteollisuudessa, ja se valmistaa tuotteitaan jokaisen maun mukaan.


Taulun väri: Kulta
Vesitiiveys: Päivittäinen käyttö
Koneisto: Analoginen
Paino: 59g
Materiaali: Ruostumaton teräs
Lasi: Mineraalilasi
Malli: W10589L1

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan ja se on voimassa 19.8.2012 asti. 


No comments:

Post a Comment