Search This Blog

Tuesday, August 21, 2012

Kolmen kerran kortti kavitaatio-rasvanpoistoon ultraäänellä vain 249€ (arvo 1320€)



Diilillä saat:

  • 3 x Kavitaatio laihdutushoito
  • Ajanvaraus ma-to 9-19 ja pe 9-18, p. 010 219 0900
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Lahjakortti on voimassa 30.10.2012 asti

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 82%: Kolmen kerran kortti kavitaatio-rasvanpoistoon ultraäänellä vain 249€ (arvo 1320€)



Viimeiset nipistykset rantakuntoisesta vartalosta ovat usein hankalimmat. Päivän diili tarjoaa mahdollisuuden pysyvään rasvanpoistoon – saat kolmen kerran sarjahoidon kavitaatio-ultraäänellä Ecocare Hyvinvointikeskuksessa vain 349 eurolla (arvo 1320 euroa).

Kavitaato rasvanpoiston avulla poistetaan ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti.

 

Kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta. Kavitaatio on ainoa leikkausta vaatimaton toimenpide, joka on todettu lääketieteellisesti tehokkaaksi.
Kavitaatio ei ole mikään laihdutuskeino, mutta toimii loistavasti tukena tässäkin projekstissa. Hyvän avun saavat myös normaalipainoiset -ja hoikat ihmiset, joilla on joku ongelmakohta, joka ei tahdo millään liikunnalla ja ruokavaliolla poistua. 
Hoito on täysin kivutonta ja toipumisaikaa ei tarvita, voit tulla hoitoon vaikka ruokatunnilla. Hoitoaika on hoidettavsta alueesta riippuen 30-90 min.
Hoitoja tarvitaan yleensä kolmesta viiteen kertaa, jotta saavutetaan haluttu tulos. Ensimmäisen hoidon jälkeen pidetään kahden viikon tauko ja seuraavat hoidot voidaan ottaa viikon välein. Hoitojen aikana on suotavaa ottaa


Astu sisään raikkaasti sisustettuun, tyylikkääseen hyvinvointikeskukseen. Ecocare tarjoaa asiakkailleen niin hyvinvoinnin kuin kauneudenhoidon palveluja, joilla asiakkaista huolehditaan kokonaisvaltaisesti. Hyvinvointikeskus Ecocaren löydät myös Facebookista.


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 30.10.2012 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.

Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment