Search This Blog

Monday, November 12, 2012

2 in 1: Tehokas sisäilmanpuhdistin- ja raikastin vain 49€ (norm. 99€) Sisältää toimituskulut!Diilillä saat:

 • 2 in 1: Tehokas sisäilmanpuhdistin- ja raikastin
 • Raikkaampaa ilmaa kotiisi
 • Lahjakortti on voimassa 31.12.2012 asti
 • Tilausohjeet: Laita tuote ostoskoriin, anna lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kohdassa, klikkaa "Syötä kuponki" ja "Mene kassalle" ja seuraa jatko-ohjeita
 • Postituskulut sisältyvät hintaan
 • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
 • Tilauslinkkihttp://shopinavia.fi

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
 • Sisältää toimituskulut
 • Osta itsellesi tai lahjaksi
 • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59%: 2 in 1: Tehokas sisäilmanpuhdistin- ja raikastin vain 49€ (norm. 99€) Sisältää toimituskulut!


Tunkkaisissa tiloissa oleminen saattaa aiheuttaa helpostikin päänsärkyä ja väsyneisyyttä. Pidä huoli, että sisätilasi ovat raikkaita tehokasta työskentelyä tai vaan oleskelua varten. Toimituskulut sisältyvät edulliseen diilihintaan.

Ilmanpuhdistaja on tuote, joka puhdistaa ilman, sekä hankkiutuu eroon sen sisältämistä epäpuhtauksista. Osa käyttäjistä kertoo tuotteen poistavan huikeat 99.9 % ilman saastehiukkasista kodista, tai työtoimistosta. Ilmanpuhdistimia mainostetaan yleisesti hyötytekijöistään astmaatikoille sekä allergikoille.

Puhdistin pystyy vähentämään ja jopa eliminoimaan tupakansavusta aiheutuneita haittoja. Laitteita käytetään maailmanlaajuisesti parantamaan saniteettitilojen hygieniaa, poistamaan hajuja, kaasuja, tupakansavua, ja muun tyyppisiä sisäilmansaasteita.

Kaupallisia ilmanpuhdistimia käytetään nykyään kouluissa, toimistoissa, sairaaloissa, baareissa, ravintoloissa, ruokaloissa, tehtaissa ja farmeilla. Tutkimukset osoittavat, että jos ihminen elää saman ympäristön hajussa 1 – 5 minuutin ajan, niin heidän hajuaistiherkkyytensä tulee hitaaksi, ja saattaa jopa hävitä (tieteellisesti tunnettu hajusopeutumisena). Toisin sanoin muutaman minuutin jälkeen ihminen turtuu kyseiseen hajuun.

Lisätiedot:
- Poistaa oudot hajut, raikastaa ilmaa, virkistää mieltäsi, ehkäisee liikenneonnettomuuksia, ja lievittää matka pahoinvointia
- Laite voidaan asettaa autoon, kotiin, toimistoon, tietokoneeseen
- Eliminoi hajuja, ja muita epämieluisia hajuja
- Ilmanpuhdistin toimii vedellä: täytä säiliö vedellä ja laita pistoke kiinni. Ilmanpuhdistin pyörittää vettä säiliössä jopa 2900 kierrosta minuutissa.
- Ilmanpuhdistin kosteuttaa ja raikastaa ilman samanaikaisesti
- Kulutus alle 15W
- Ilmanraikastin raikastaa jopa 75 neliömetrin tiloja

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää31.12.2012 - tee tilaus ennen tätä. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
No comments:

Post a Comment