Search This Blog

Thursday, November 15, 2012

Auto puhtaaksi sisältä ja ulkoa! Täydellinen autopesu vahauksella vain 59€ (norm. 160€) Autopesu CleanparkistaDiilillä saat:

  • Henkilöauton pesu, vahaus, imurointi, mattojem pesu, ikkunoiden ja pintojen sisäpuhdistus
  • Lahjakortti on voimassa 20.1.2013 asti
  • Ajanvaraus puhelimitse 040 548 2133
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos ajanvarausta ei peruta väh. 24h aikaisemmin, katsotaan lahjakortti käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 63% - Auto puhtaaksi sisältä ja ulkoa! Täydellinen autopesu vahauksella vain 59€ (norm. 160€) Autopesu Cleanparkista


Cleanparkin autopesussa autoasi hemmotellaan kuin sinua kylpylässä! Tällä diilillä autostasi taiotaan jälleen kiiltävä ja edustava, sisältä ja ulkoa.

Kurakelit ovat täällä taas ja auto kaipaa pesua. Ehkä olet jättänyt sisätilat myös huomioimatta ja sinne on kertynyt pölyä, lehtiä, hiekkaa ja kiviä. Kun tuulilasi jäätyy, ei uloskaan tahdo nähdä.

Cleanparkissa kura ja lika pestään tarkoin käsin, ja jälki on moitteetonta sillä silmä havaitsee lian konetta paremmin. Käsinpesu on myös konepesua helävaraisempi.

Vahauksen auto tarvitsee kaksi kertaa vuodessa, ja Cleanparkissa se tehdään kunnolla myllyttämällä ensin auto käsin. Myllytys auttaa irrottamaan auton pinnasta sellaisen lian, joka normaalipesulla ei lähde pois, sekä auttaa pienien naarmujen havittämisessä. Myllytyksessä käytetään myllytystahnaa, joka myös tasoittaa auton värin. Sen jälkeen autoon laitetaan kova vaha, joka suojaa autoa noin kuusi kuukautta.

Diilipakettiin kuuluu myös auton puhdistus sisältä. Auto imuroidaan pölyistä ja hiekasta, ja pinnat, kojelauta ja ikkunat pestään.

Tämän käsittelyn jälkeen autosi on jälleen putipuhdas ja valmis syksyisille teille.

Autopesu Cleanpark on erikoistuneet autoalan puhdistuspalveluihin, sekä auton myllytykseen ja käsin vahauksiin, meikkaukseen ja renkaiden vaihtoon. Auton ulko- ja sisäpesu sekä penkkien pesu on mahdollista koska tahansa. Mikä tärkeintä, kaikki tehdään käsityönä.

Cleanpark sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, Myyrmannin kauppakeskuksessa, joten voit hoitaa ostokset kätevästi sillä aikaa kun autosi nauttii pesusta.

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 20.1.2013 asti. 
Tämä diili myös saatavana:No comments:

Post a Comment