Search This Blog

Wednesday, November 14, 2012

Hanki uusi ammatti! Ripsienpidennyskoulutus vain 399€ (norm. 800€) Salon Sarassa

Diilillä saat:

 • Ripsienpidennyskoulutus Salon Sarasta
 • Aamupala kurssipäivänä
 • Kattavaa aloituspaketti
 • Lahjakortti on voimassa 23.2.2013
 • Sovi aikasi mahdollisimman pian kurssille puh. 044 950 4646
 • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
 • Kurssit järjestetään normaalisti lauantaisin klo 9-16, tarvittaessa muulloinkin
 • Jos perut aikasi alle 24h sisällä, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
 • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
 • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 401€ - Hanki uusi ammatti! Ripsienpidennyskoulutus vain 399€ (norm. 800€) Salon Sarassa


Ripsienpidennyskoulutus antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi parturikampaajille, maskeeraajille tai kosmetologeille palvelutarjonnan laajentamiseen, mutta soveltuu erinomaisesti myös kauneusalan aloittelijalle. Diilillä saat koulutuksen, joka antaa sinulle valmiudet trendikkäiden ripsienpidennysten tekoon.

Ripsienpidennysten teko ammattina on helposti harjoitettavaa myös kotona opiskelun tai muun työn ohella. Kursseille voi ilmoittautua ilman aikaisempaa koulutusta kauneusalalla. Tarkkuus ja huolellisuus ovat hyvän tekijän ominaisuuksia.

Ripsienpidennyskoulutus kestää yhden päivän, sekä tarvittaessa toisen päivän kaikille jotka tuntevat tarvitsevansa semmoista. kurssi järjestetääm yleensä lauantaisin klo 9-16 mutta, myös muita mahdollisuuksia on tarvittaessa. Aamupala on katettuna kurssilaisille ennen kurssin alkua.

Kurssihintaan kuuluu kattava aloituspaketti, jolla pääset alkuun ripsienpidennysten teossa. Aloituspaketissa on neljän eri pituuden pidennysripsiä. 

Kurssille osallistujat tekevät ripsienpidennykset malleille ja kurssille osallistuva voi mielellään tuoda oman mallin mukanaan. Mallin tulee puhdistaa ripset huolella kaksi tuntia ennen kurssin alkua niin, että ripset ehtivät kuivua kunnolla ennen pidennystä. Öljypitoisia puhdistusaineita ei saa käyttää, koska ne vaikuttavat ripsienpidennysten kestoon heikentävästi.

Aloituspaketin sisältö:
-Ripset 0,20 x 8 mm, C-muoto
-Ripset 0,20 x 10 mm, C-muoto
-Ripset 0,20 x 11 mm, C -muoto
-Ripset 0,20 x 13 mm, C-muoto
-Liima - Liimanpoistaja 10 ml
-Ripsien esihoitoaine 5 ml
-Pinsetit, suora malli
-Pinsetit, käyrä malli
-Sakset
-Liimanpidike, jadekivi

Beauty Salon Sara on trendikäs kauneshoitola Helsingissä. Saman katon alta saa kampaamo- ja parturipalvelut, ripsipidennykset, meikkaukset, maskeeraukset sekä kiinalaista tehokasta ja rentouttavaa hierontaa. Viihtyisässä ympäristössä ja ammattilaisten käsissä voi huoletta rentoutua ja uudistaa tyyliään ajankohtaisten trendien mukaisesti. Beauty Salon Saran löydät myös Facebookista.
Hae uusi ammattisi nyt Salon Saran ammattilaisten opastamana! Koulutuksen voit hankkia myös lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 23.2.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment