Search This Blog

Thursday, November 1, 2012

Kolmen kerran kavitaatio-rasvanpoistohoito ultraäänellä Aika ihanassa vain 249€ (norm. 870€)



Diilillä saat:

  • 3 x kavitaatiohoito valitsemallesi ongelma-alueelle
  • Pysyvää rasvanpoistoa kivuttomalla ultraäänellä
  • Lahjakortti on voimassa 20.12.2012 asti
  • Ajanvaraus sähköpostilla: aikaihana@gmail.com
  • Mainitse puhelinnumerosi ja facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Aika Ihanasta otetaan sinuun puhelimitse yhteyttä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 69% - Kolmen kerran kavitaatio-rasvanpoistohoito ultraäänellä Aika ihanassa vain 249€ (norm. 870€) 


Juhlat tulossa ja mekon vetskari ei mene kiinni? Kesän grillailut ja chillailut näkyvät ikävästi vyötäröllä, eikä lenkkeily tunnu purevan oikeaan kohtaan. Ei hätää - päivän diili tarjoaa mahdollisuuden pysyvään rasvanpoistoon!

Päivän diilillä saat kolmen kerran sarjahoidon kavitaatio-ultraäänellä Aika ihanaan, ja olet askeleen edempänä paremman vartalon saavuttamisessa. Aika ihanan kavitaatiossa keskimääräinen hoitotulos on ollut -2,5cm keskivartalosta. Kolmivaiheinen hoito kestää 1,5 tuntia.

Kavitaato-rasvanpoiston avulla poistetaan ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti matalataajuisen ultraäänen avulla. Ultraäänellä ihon päällä tehtävä hoito poistaa rasvasoluja ihoa rikkomatta. Sitä käytetään yleensä pakaroihin, sisäreisiin, vatsaan, alleihin ja jenkkakahvoihin.

Kavitaatio onkin ainoa leikkausta vaatimaton toimenpide, joka on todettu lääketieteellisesti tehokkaaksi. Koska ihmisen rasvasolujen lukumäärä ei lisäänny kasvuvuosien jälkeen, eikä tuhottujen rasvasolujen tilalle tule uusia, hoidolla on pysyvä vaikutus.

Kavitaatio ei ole varsinainen laihdutuskeino, mutta toimii loistavasti tukena tässä projektissa. Hyvän avun saavat myös normaalipainoiset ja hoikat ihmiset, joilla on joku ongelmakohta, joka ei tahdo millään liikunnalla ja ruokavaliolla kiinteytyä.

Hoito on täysin kivutonta ja toipumisaikaa ei tarvita, voit tulla hoitoon vaikka ruokatunnilla. Hoitoaika on hoidettavsta alueesta riippuen 30-60 min. 

Aika ihana on Aikatalossa sijaitseva kauneus- ja terveyshoitola. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi jalkahoidot, ultraääni-kavitaatiot, meikkaus, meikkiopastus, kasvohoidot, kestopigmentointi, fysikaaliset laitehoidot, urheiluhieronta sekä personal trainer -palvelut.

Tervetuloa asiantuntijoiden osaaviin käsiin tänne erittäin monipuoliseen hoitolaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 20.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:




No comments:

Post a Comment