Search This Blog

Tuesday, November 6, 2012

Rakennekynnet haluamillasi koristeluilla vain 29€ (norm. 85€) Hius7 & Kauneus7:staDiilillä saat:

  • Hius7 & Kauneus7: Rakennekynnet
  • Lahjakortin käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.12.2012 asti
  • Ajanvaraus puhelimitse: 045 112 3762
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi välittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 66%: Hius7 & Kauneus7: Rakennekynnet vain 29€ (norm. 85€)


Hyvin hoidetut ja kauniit kynnet tuovat ripauksen luksusta arkeen ja luovat kantajastaan huollitellun kuvan. Tule ottamaan laadukkaat rakennekynnet Hius7 & Kauneus7:ään. 

Rakennekynnet ovat luonnonkynnen päälle rakennettavat kynnet, jotka voidaan koristella ja muotoilla juuri niinkuin itse haluat. Kynsien koristelussa vain taivas on rajana. Kynnet voidaan tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi kuten myös luonnollisen näköiseksi ja tuntuisiksi, eikä niiden tarvitse välttämättä olla pitkät.

Alkuun voikin olla hyvä ottaa hieman lyhyemmät kynnet, jotta niihin tottuu helpommin ja seuraavassa huollossa kynnet voidaan jättää pidemmiksi, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Rakennekynsien huoltoväli on n. 3-5 viikkoa, oman kynnen kasvuvauhdista riippuen. Kynnet kannattaa kuitenkin huoltaa säännöllisin väliajoin, jotta ne pysyvät kauniina eikä rakennekynnen painopiste siirry kynnen kärkeen.

Hius7 & Kauneus7: yksilöllistä palvelua 

Hius7:n tunnelmaa on kehuttu aidoksi ja välittömäksi. Asiakkaat ovat yritykselle ensisijaisen tärkeitä. Yhden oven takaa löydät kuusi oman alansa yrittäjää, jotka haluavat tarjota sinulle parasta palvelua!

Hius7:n ihanat ja avarat tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskustan tuntumassa. Rakennekynsien lisäksi saat samasta paikasta myös muut kosmetologin palvelut kasvo- ja jalkahoidoista vahauksiin, laajat parturi-kampaamon palvelut ja erilaiset hieronnat. Hius7 on myös laadukkaiden ghd-tuotteiden jälleenmyyjä.

Tule kaunistautumaan täyden palvelun taloon, jossa saat iloista ja nuorekasta palvelua huippuosaamisella höystettynä!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 27.12.2012 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
No comments:

Post a Comment