Search This Blog

Monday, November 5, 2012

asema40: kevyt facelift vain 99€ (norm. 295€)



Diilillä saat:

  • Kevyt facelift asema40:ssä
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Varaa aikasi numerosta puh 030 622 1560
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi ostettuasi lahjakortin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 66%: Kevyt facelift vain 99€ (norm. 295€) asema40:ssä


Tällä diilillä saat kasvoille nostetta ja ihoon kirkkautta - tule kokeilemaan kevyt faceliftiä asema40:een.

Kevyt Face liftissä on kolme toisiaan tukevaa vaihetta:

Timanttihionta
Ensimmäisenä tehdään timanttihionta, jonka tehtävänä on puhdistaa iho perusteellisesti ja kuoria kuolleet solut pois ihon pinnalta. Timanttihionnalla saadaan myös häivytettyä iholla olevia pienempiä juonteita sekä ihon pintaverenkierto elpyy ja ihon väri paranee. Iho on timanttihionnan jälkeen vastaanottavaisempi ja näin ollen hoidossa käytettävät ihoa kosteuttavat sekä uudistavat aineet imeytyvät ihoon paremmin.

Lymfa
Timanttihionnan jälkeen tehdään koneellinen kasvojen lymfa. Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa. Konetta kuljetetaan iholla ja se tekee tasaisia sekä rytmisiä imuja noudattaen imusuonten omaa supistustoimintaa. Imusuoniston kuljetuskyvyn kasvaessa, kudoksien ja solujen välitilassa oleva nestekuorma sekä valkuaisaineet pääsevät pois kudoksesta, jolloin turvotus laskee kasvoilla.

IRF Radiofrekvenssi
Timantin ja Lymfan jälkeen tehdään IRF. Laitteella voidaan kiristää ihoa välittömin tuloksin ja silottaa iän myötä tulleita juonteita. IRF radiofrekvenssilaitteen teho ja toimivuus perustuu syvälle vaikuttavaan capasitive-teknologiaan. Laitteen toiminta perustuu radiotaajuusaaltojen (RF) aiheuttamaan lämpövaikutukseen ihossa sekä ihonalaisissa kudoksissa. Lämpöaallot hajottavat löystyneen kudoksen vanhoja kollageenirakenteita, jolloin iho kiristyy ja ihonalainen rasvakerros kutistuu. Ajan mittaan syntyvä uusi kollageenikudos kiinteyttää edelleen löystynyttä ihoa.

asema40 on lääkärikeskus, joka on erikoistunut kivuttomiin rasvanpoistohoitoihin ultraäänellä (kavitaatiohoito).

Tutustu asema40:een ja sen palveluihin tarkemmin tästä. asema40 löytyy myös facebookista. Liity facebook ryhmään ja voit voittaa hoidon ilmaiseksi.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika alkaa heti ja kestää 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:





No comments:

Post a Comment