Search This Blog

Thursday, November 29, 2012

Hehkua ihollesi! Fake Bake -suihkurusketus vain 19€ (norm. 48€) JK Nail AcademystaDiilillä saat:

  • Fake Bake -suihkurusketus koko vartalolle
  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2013 asti
  • Ajanvaraus vain puhelimitse 040 057 4344
  • Mainitse facediili-lahjakortti ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h varatusta ajasta, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60% - Fake Bake -suihkurusketus vain 19€ (norm. 48€) JK Nail Academysta


Hehkua ihollesi arkeen ja juhlaan! Suiskurusketuksella saat terveen värin koko vartalollesi, ja voit heittää hyvästit talven kalpealle iholle. Diilillä saat turvallisen suihkurusketuksen JK Nail Academystä.

Suiskurusketus on turvallinen tapa ylläpitää tervettä hehkua iholla ympäri vuoden.  Lopputulos on tasainen ja terveen päivettynyt.

Fake Bakeen luottavat mm. Madonna, Britney, Jennifer Aniston, Jessica Alba ja Jennifer Lopez. Fake Bake ruiskurusketus edustaa alansa ehdotonta huippua ja se on valittu parhaaksi rusketustuotteeksi vuosina 2006, 2009 ja 2011.

Lopputulos on luonnollinen ja voit valita mieluisamman kahdesta eri tummuusasteesta. Fake Bake rusketus on miellyttävä iholla, se ei tuki ihohuokosia ja tuoksu on miellyttävä.

Ennen tuloasi rusketukseen sinun on hyvä kuoria iho edellisenä päivänä ja kosteuttaa se erityisen hyvin kuivilta alueilta. Tullessasi rusketukseen sinun kannattaa laittaa päällesi bikinit tai alusvaatteet joiden värjääntyminen ei haittaa. Aine kuivuu nopeasti, mutta se värjää jonkin verran vaatteita. Väri lähtee normaalissa konepesussa pois.

Rusketuskäsittely takaa sinulle kauniin sävyisen ihon noin viikoksi. Ruiskurusketus sopii myös kalpeaihoisille, jotka eivät rusketu auringosta.

Tampereen keskustassa sijaitseva JK Nail Academy tekee hampaidenvalkaisut ammattitaidolla ja uusimmilla välineillä. Täyden palvelun koulutuskeskuksesta ja kynsistudiosta löytyy tukku- ja vähittäismyymälä sekä ammattilaisia ja asiakkaita palveleva koulutuskeskus, joka myös kouluttaa uusia kauneuden ammattilaisia.

JK Nail Academyyn löytyy myös Facebookista.

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 29.11.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.No comments:

Post a Comment