Search This Blog

Wednesday, November 7, 2012

Silmänrajausten tai kulmien kestopigmentointi Aika ihanassa vain 89€ (norm. 345€)





Diilillä saat:

  • Yhden kerran kestopigmentointiin silmänrajauksiin tai kulmiin
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Jätä puhelinnumerosi osoitteeseen aikaihana@gmail.com niin Aika Ihana ottaa sinuun yhteyttä.
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 75% - Silmänrajausten tai kulmien kestopigmentointi Aika ihanassa vain 89€ (norm. 350€)


Herää hehkeänä joka aamu! Diilillä saat kestopigmentoinnin Aika ihanassa ja helpotat kauneusrutiinejasi huomattavasti huippuedulliseen hintaan.

Kestopigmentointiin ryhdytään yleensä puhtaasti kosmeettisista syistä, usea meistä haluaa kuitenkin näyttää huolitellulta joka päivä. Toisinaan syynä voi olla meikkiallergia tai rasvoittuva iho, jolla meikki ei pysy, heikko näkö tai vaikka tärisevät kädet. Lisäksi elämäntavat asettavat omat haasteensa päivittäiselle ehostukselle. Yhä useammin kestopigmentointiin hakeudutaan vaativan työn tai harrastuksen vuoksi, sillä aina ei tavallinen meikki pysy eikä ole aikaa tai mahdollisuutta meikata. 

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, ripsirajojen ja huulten korostamista väripigmentin avulla, väripigmentti pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Toimenpide aloitetaan huolellisella suunnittelulla yhdessä asiakkaan kanssa. 

Uudessa ja patentoidussa kestopigmentointi-tekniikassa jokainen karva piirretään erikseen. Tästä syystä lopputuloksesta tulee erittäin luonnollinen. Pigmentointitekniikka on lähes kivuton ja kestävä. Kestopigmentoinnin saat diilillä joko kulmiin tai silmien rajauksiin (eyelinerit).
Kestopigmentoinnissa viedään tatuointiväriä steriilillä kertakäyttöneulalla ylimpien ihokerrosten alle. Pigmentoinnin tulos näyttää 3-4 päivän ajan noin 30 % tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, "hilseilee", kuolleen ihosolukon mukana pois.  

Aika ihana on Aikatalossa sijaitseva kauneus- ja terveyshoitola. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi jalkahoidot, ultraääni-kavitaatiot, meikkaus, kestopigmentointi, fysikaaliset laitehoidot sekä personal trainer -palvelut.

Tervetuloa asiantuntijoiden osaaviin käsiin tänne erittäin monipuoliseen hoitolaan!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment