Search This Blog

Wednesday, November 28, 2012

Kaunis 600 led-valoa sisältävä valoverho vain 119€ (norm.299€)Diilillä saat:

  • Valoverho 6x3m
  • Tuote postitetaan facediilin asiakastilillesi tallentamaan osoitteeseen, sinun ei siis tarvitse tehdä tilausta erikseen
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
  • Jos haluat toimituksen muuhun osoitteeseen, ota yhteyttä välittömästi oston jälkeen: asiakaspalvelu@facediili.fi tai puh. 0600 0 1006

Ehdot

  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, diilejä on saatavilla rajoitettu määrä!

Säästä 60%: Kaunis 600 led-valoa sisältävä valoverho vain 119€ (norm.299€)


Tällä diilillä saat etuoikeuden nauttia kauniista valoharmoniasta! Valoverho sopii joulukoristelun lisäksi esimerkiksi juhliin ja tapahtumiin. Verhoa voidaan käyttää suorana, tai asettaa esim. joulukuusen päälle.

Pimeä talvi tekee tuloaan ja synkkyyden aiheuttaman masennuksen voi nyt vaihtaa kauniiseen mieltä piristävään värien harmoniaan tämän valoverhon avulla! Verho on huikeat 6 m leveä ja 3 m pitkä, joten isonkin alueen koristaminen sujuu vallan mainiosti.

Valoverhossa on yhteensä 8 värintoisto- ominaisuutta, kuten jatkuvasti vaihteleva ja välähdys-ominaisuus, joten siihen ei kyllästy helposti, ja verhosta nauttivien viihtyvyys on taattu koko pitkän talven ajaksi.

Verhon 600 led-valoa valaisevat kauniisti kohteen kuin kohteen ja tarvittaessa sitä voidaan käyttää ”peittona” vähemmän esteettisille paikoille. Valojen elinaika on pitkä sillä ne voivat kestää jopa yli 60 000 h käytön.

Nykyään led-valaistusta käytetään paljon mm. sisustuksessa, hotelleissa, klubeissa ja ostoskeskuksissa yleensä koristeina ja mainosmerkkivaloina. Verhon ledit ja iso koko takaavat hienon valaisuefektin, joka saa pensasaidan toisella puolella olevan naapurisi kateudesta vihreäksi.

Tuotetiedot:
- Useita värisävyjä: sininen, punainen, vihreä, valkoinen, pinkki, lila, keltainen
- 600 led-valoa
- koko 6m x 3m
- 8 erilaista värintoistoa, esim. yksivärinen, aaltoilevasti väriä vaihtava, vilkkuva värin vaihto
- Ekologinen ja pitkäkestoinen
- Verkkomainen, ei sisällä taustakangasta

 Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Voit ostaa useampia itsellesi ja lahjaksi.
No comments:

Post a Comment