Search This Blog

Tuesday, November 27, 2012

All inclusive -lomaviikko kahdelle kestosuosikki Teneriffalla - lahjakortti voimassa lokakuun 2013 loppuun!





Diilillä saat:

  • Viikon all inclusive-loma La Paz hotellissa, Puerto de la Cruzissa
  • Voimassa 31.10.2013. asti. Huom. seuraavina ajankohtina 70€/huone/viikko lisämaksu: 23.12.2012-7.1.2013 ja 1.7.-15.9.2013. Maksetaan suoraan hotelliin. Lisäksi 25.12.2012 ja 31.12.2013 50€/hlö lisämaksu joka sisältää hotellin gaala-illallisen.
  • Max 2 aikuista, 2 lasta / huone.
  • Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi ilman lisävuodetta. 4-12-vuotiaat 19€/yö lisämaksu lisävuoteella. Max 1 lisävuode per huone.
  • Yli 12-vuotias tai aikuinen lisävuoteella 37€/yö (all inclusive).
  • Lisäyöt 35€/hlö/vrk. Max 4 lisäyötä maksetaan suoraan hotellille. Voit myös ostaa 2 lahjakorttia 14 vrk lomaan. 
  • Check-in klo 15:00 ja check-out 12.00.
  • Varaukset hotellin saatavuustilanteen mukaan osoitteesta reservas@hotellapaztenerife.com tai numerosta +34 9 2238 4486.

Ehdot


Säästä 63% - All inclusive -lomaviikko kahdelle kestosuosikki Teneriffalla - lahjakortti voimassa lokakuun 2013 loppuun!


Kanariansaarten lomaklassikko Teneriffa on oiva kohde rantalomailijalle, valittavanasi on kilometreittäin pehmeähiekkaista rantaa. Lämpötila saarella on ihanteellinen oli matkasi mihin aikaa vuodesta tahansa sillä saaren keskilämpötila on noin +22 astetta. Saarta kutsutaankin ikuisen kevään saareksi.

Tämänkertaisella lahjakorttitarjouksella vietät rentouttavan ja huolettoman viikon Teneriffalla La Paz hotellissa. Reissulla sinun ei tarvitse huolehtia oikeastaan mistään sillä tarjous sisältää majoituksen lisäksi todella paljon ekstroja: aamiainen, lounas, illallinen, ruokajuomat, alkoholijuomat, drinkit, kahvi ja tee, hamam, spa ja paljon muuta.

Normaali hinta: 1315 €
Meidän hinta:  499,70 € yhteensä kahdelta.
>> Katso tästä vinkki miten lennät Teneriffalle halvalla

Teneriffan jakaa kahtia Teide vuori, saaren eteläosa on kuivempi kuin vehreä pohjoisosa. Saarta reunustavat monet pehmeähiekkaiset rannat joissa viihtyy koko perhe, kuten myös Teiden luonnonpuistossa. Liikkuminen saarella on helppoa toimivan linja-auton verkoston ansiosta ja nähtävää saarella on riittämiin. Saarelta tehdään useita veneretkiä muun syvänmerenkalatusta, delfiini- ja valasretkiä.

Tarjouksen hotellissa on helppo viihtyä ruokailujen välissä sillä siellä on ulkouima-allas, tenniskenttiä, kuntosali ja spa josta löytyy lämmin- ja kylmävesiallas, sauna, poreallas ja hamam.


Hotel La Paz sijaitsee rauhallisessa ympäristössä noin kilometrin kaupungin keskustasta. Hotellin aurinkoterassilta ja puutarhasta avautuvat näköalat merelle ja Teide-vuorelle. Asiakkaat voivat nauttia kansainvälisiä aterioita buffetravintolassa ja snackbaarissa.

La Pazin valoista huoneet ovat ilmastoituja ja niissä on parveke, jolta avautuvat näkymät merelle tai vuoristoon. Huoneissa on myös satelliitti-tv, tallelokero ja oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

All inclusive-paketti sisältää: aamiainen, lounas, päivällinen sekä kaikki juomat (myös viiniä, olutta, virvoitusjuomia ja kivennäisvettä). Baarista voit myös nauttia juomia koko päivän klo 11.00-23.00 lukuunottamatta erikoisjuomia. Kahvia, teetä ja välipalaa on tarjolla vapaasti koko päivän ja makeannälkään löytyy helpotusta iltapäivisin.



Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Lahjakortin käyttöaika on 31.10.2013 asti. Ei sisällä lentoja. Voit ostaa tuotteen itsellesi tai antaa lahjaksi.

No comments:

Post a Comment