Search This Blog

Sunday, December 16, 2012

2 yön majoitus aamiaisella kahdelle Sevillassa vain 170€ (norm.268€)Diilillä saat:

 • 2 yötä kahdelle hengelle 
 • Voimassa 17.12.2012 - 23.3.2013
 • Alle 7 vuotiaat lapset ilmaiseksi.
 • Yli 13-vuotias lapsi tai aikuinen lisävuoteella 20€/yö
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Liput kahdelle 1,5 tunnin Flamenco esitykseen sisältäen juoman
 • 4 tunnin polkupyöränvuokra
 • Check-in 13.00 ja check-out 18.00
 • Tee varaus reservas@hotelplazasantalucia.com tai puhelimitse: +34 954 988 930

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi 
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!
 • Pidennä lomaa ostamalla useita lahjakortteja.

Säästä 37% - 3 yötä eksoottisessa Istanbulissa 2:lle vain 200€ (norm.480€)


Sevilla, kaupunkiloma parhaimmillaan - 2 vrk majoitus aamiaisella, liput flamenco esitykseen, polkupyöränvuokraus, pullo kuplivaa ja suklaata!

Sevillaan on monta hyvää syytä lähteä, sieltä löytyy makunautintoja, kaunista arkkitehtuuria, nähtävyyksiä ja putiikkeja, Espanjan parhainta yöelämää unohtamatta. Sää Sevillassa on ympäri vuoden mainio ja aurinko paistaa 2900 tuntia vuodessa, joka on 1000 tuntia enemmän kuin Helsingissä!

Tämänkertaisella lahjakorttitarjouksella pääset tutustumaan Sevillan kaupunkiin. Kahden yön pakettiin kuuluu majoituksen lisäksi päivittäinen aamiainen, liput flamenco esitykseen (arvo 76€), polkupyörävuokra 4 tunniksi, myöhäinen check out ja hotelli toivottaa sinut tervetulleeksi pullolla kuplivaa ja suklaalla. Lahjakortilla saat myös hotellin tapas illallisen erikoishintaan 35€ joka sisältää 5 tapasta ja pullon viiniä tai 2 olutta. Lisäksi 25% alennuksen kaupunkikierroksesta ja 30% alennuksen jokiristeilystä.

Hotel Plaza Santa Lucía sijaitsee Sevillan keskustassa noin 500 metrin päässä vaikuttavasta Metropol Parasol -kompleksista. Sevillan katedraali on 1,5 km:n päässä, kun taas härkätaisteluareena ja Plaza de España -aukio sijaitsevat 2 km:n päässä.

Buffetaamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa päivittäin, ja vieraat voivat nauttia drinkin hotellin baarissa. Lucía on kävelymatkan päässä monista Sevillan perinteisistä tapasbaareista.

Santa Lucía on sisustettu yksinkertaisesti ja valoisasti, ja sen huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä. Jokaisessa huoneessa on satelliitti-tv, DVD-soitin, Wi-Fi ja työpöytä..

Centro, Sevillan ydinkeskus, sisältää useita nähtävyyksiä, ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Sieltä löytyy Alcazarin, La Giralda ja tuomiokirkko, sekä liuta ravintoloita jossa nauttia tapaksia ja paellaa. Keskustassa on helppo kävellä paikasta toiseen vähäisen liikenteen ja kävelykatujen ansiosta, samoin se sopii myös erinomaisesti pyöräilyyn. Sevillasta löytyy metro ja raitiovaunulinja bussien lisäksi kun lähdet keskustan ulkopuolisiin nähtävyyksiin.


Kaupungin suosituin ”uusi” nähtävävyys on vuodelta 1929 oleva Plaza de Espana-aukio mahtavine rakennuksineen ja puistikkoineen. Täällä on kuvattu lukuisia Hollywood elokuvia, mm. Star Wars. Aukion lähistöllä on Torre de Oro-torni ja puistobulevardi. Shoppailijan kannattaa suunnata Plaza Nueva- ja Plaza Duque de la Victoria-aukioiden kävelykaduille josta löytyvät putiikkien lisäksi tavarataloja. Tarjouksen hotelli on hyvin lähellä ostosaluetta.Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Lahjakortin käyttöaika on 23.3.2013 asti. Ei sisällä lentoja. Voit ostaa tuotteen itsellesi tai antaa lahjaksi.


No comments:

Post a Comment