Search This Blog

Wednesday, December 12, 2012

Hirviburgerit kahdelle Panimoravintola Bruuverissa Kampissa vain 19€ (norm. 38€)Diilillä saat:

  • Hirviburgeri-annokset kahdelle
  • Lahjakortti on voimassa 2.1.2013-15.3.2013 asti
  • Keittiö avoinna ma-to klo 16-22, pe 16-24, la 11-24
  • Isommille ryhmille pöytävaraus, puh. 09 685 6688
  • Ota facediilin lahjakortti tai sen koodi mukaan diiliä lunastaessasi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50% - Hirviburgerit kahdelle Panimoravintola Bruuverissa Kampissa vain 19€ (norm. 38€)


Tervetuloa nauttimaan ystäväsi kanssa herkulliset Hirviburgeri-annokset rentoon ja tunnelmalliseen Bruuveriin!

Laadukkaista oluista ja erinomaisesta ruoasta tunnettu Bruuveri tarjoaa nyt maittavan Hirviburgeri-annoksen sinulle ja ystävällesi aidossa panimoravintolahengessä. Reilun annoksen kruununa on talon oma erikoisuus, hirvijauhelihapihvi. Burgeri tarjoillaan maukkaiden lohkoperunoiden kera.

Burgerin seurana maistuvat myös Bruuverin panimoravintolan ja Saimaan Juomatehtaan käsityönä valmistetut täysmallasoluet, jotka löytävät maittavan kaverin muistakin talon oman keittiön ruokalistan annoksista.

Panimoravintola Bruuveri on yksityinen vuonna 2006 perustettu tunnelmallinen oluen nautiskelijoiden ja muiden herkkusuiden kohtauspaikka Helsingin Kampin liikekeskuksen sydämessä. Omassa panimossa pantujen ja kausittain vaihtuvien tuotteiden lisäksi olutkeidas tarjoaa laajan valikoiman Saimaan Juomatehtaan oluita.

Bruuverissa tarjoillaan arkisin buffet-lounas ja nälkäisemmät saavat vatsaansa täytetty iltaruokalistalta, joka tarjoaa Bruuverin perinteisien annoksien lisäksi nyt myös vaihtuvia kauden makuja. Suosittu brunssi on tarjolla lauantaisin. Ravintolan keittiö on auki iltaisin maanantaista torstaihin klo 16-21,  perjantaina klo 16-­–24 sekä lauantaina klo 11-24.Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 15.3.2013 asti. Voit ostaa itse yhden lahjakortin, ja useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment