Search This Blog

Monday, December 3, 2012

Kliinisesti testattu Skin Chemists Wrinkle Killer- ryppyvoide vain 25€ (norm.53.90€)Diilillä saat:

  • Wrinkle Killer ryppyvoiteen 30 ml
  • Tuote postitetaan facediilin asiakastilillesi tallentamaan osoitteeseen, sinun ei siis tarvitse tehdä tilausta erikseen
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
  • Jos haluat toimituksen muuhun osoitteeseen, ota yhteyttä välittömästi oston jälkeen: asiakaspalvelu@facediili.fi tai puh. 0600 0 1006

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50%: Kliinisesti testattu Wrinkle Killer- ryppyvoide vain 25€ (norm.53.90€)


Diilin hankkimalla kasvosi näyttävät jälleen hehkeiltä ja säteileviltä!

Wrinkle Killer- ryppyvoiteella hankkiudut nopeasti eroon iän aiheuttamista ihon juonteista ja kasvojen rypyistä. Voide on kehitetty temppelikäärmeen myrkkyyn perustuvasta kaavasta, ja kyseiseen tekniikkaan perustuvat voiteet ovat olleet suosittuja kaunottarien, kuten Victoria Beckham, Cheryl Cole ja Kate Moss keskuudessa.

Voide on valmistettu synteettisistä peptideistä, jotka pyrkivät käärmeen myrkyn tavoin lamauttamaan kasvojen lihakset, ja sitä myötä pehmentämään ikääntymisen merkkejä. Skin Chemists tuotteet ovat innovatiivisia, eettisiä ja todistettu kliinisesti olevan toimivia. Skin Research LTD:n omistama yhtiö tuottaa uraa uurtavia ihonhoitomenetelmiä, jotka todella toimivat.

Kaikki tuotteet on valmistettu laboratorioissa, ja ennen markkinoille pääsyä niille tehdään lukuisia kliinisiä kokeita, jotta niiden tehokkuudesta päästään takuuseen. Tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Voide sisältää 4 % aktiivista ainesosaa, syn-ake peptidiä, joka pohjautuu hapen, ja käärmemyrkyn kaavan yhteisvaikutukseen. Luonnollinen ja hellä Wrinkle Killer- voide pyrkii nuorentamaan ulkonäköä tasoittamalla ihon epätasaisuuksia. 92 % Skin Chemists asiakkaista ovat olleet tyytyväisiä tuotteeseen, ja arvioineet sen 5 tähden arvoiseksi. Parhaimpia tuloksia varten on suositeltavaa käyttää tuotetta 28 päivän ajan. Vaikutukset ovat väliaikaisia, joten jatkuva käyttö on välttämätöntä.

Pakettiin sisältyy:

-          Wrinkle killer- ryppyvoide 30 ml

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Voit ostaa useampia itsellesi ja lahjaksi.No comments:

Post a Comment