Search This Blog

Tuesday, December 18, 2012

Täydellinen auton syväpuhdistus sis. höyrypesun, vahan, sisäpesun, ilmastoinnin desinfioinnin ja moottorin pesun vain 149€ (arvo 508€) Fast SteamiltaDiilillä saat:

  • Auton täydellinen pesu sisältä ja ulkoa
  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2013 asti
  • Ajanvaraus puh. 040 245 1238
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos ajanvarausta ei peruta väh. 24h ennen varattua aikaa, lasketaan lahjakortti käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 71% - Täydellinen auton syväpuhdistus sis. höyrypesun, vahan, sisäpesun, ilmastoinnin desinfioinnin ja moottorin pesun vain 149€ (arvo 508€) Fast Steamilta 


Suolatut tiet ovat täällä taas ja auto kaipaa pesua. Ehkä olet jättänyt sisätilat myös huomioimatta ja sinne on hiekkaa, kiviä ja pölyä. Kun tuulilasi jäätyy, ei uloskaan tahdo nähdä.

Auton höyrypuhdistuksessa ei käytetä ympäristölle haitallisia kemikaaleja, jotka kuluttavat maalipintaa ja tekstiilejä. Höyryllä saadaan pinnat syväpuhtaiksi, jonka jälkeen ne suojataan asianmukaisilla tuotteilla. Pesuprosessissa käytetään vain tarpeen mukaan pesuaineita.

Kun pinta on syväpuhdas ja suojattu oikein, sitä on helpompi pitää puhtaana jatkossakin. Syväpuhdistus paljastaa auton maalipinnan pienet naarmut ja kolhut lian alta. Tämä takia auto suojataan pesun jälkeen kuumavahalla, joka peittää nämä pintanaarmut ja suojaa autoa korroosiolta jatkossakin.

Auto pinnoitetaan Fast Steam 1 -komponenttipinnoitteella. Pinnoite auttaa suojaamaan auton lakkapintaa UV-valon, maantiesuolan, pien, hapettumisen ja kemikaalien vaikutuksilta. Pinnoitteen ansiosta lakkapintaan syntyy likaa ja vettä hylkivä pinta. Pohjoisen rankkoihin sääolosuhteisiin kehitetyllä pinnoitteella on kuuden kuukauden takuu.

Sisäpesussa desinfioidaan höyryllä auton tekstiiliosat, ja myös pienet kolot, jonne ei käsinpesussa normaalisti yllä. Koko syväpuhdistuksen kesto on ainakin 2-3 tuntia riippuen autosta ja sen likaisuusasteesta.

Fast Steam hoitaa auton höyrypesut ekologisesti, tehokkaasti likaa irrottaen ja syväpuhdistaen auton niin sisältä kuin päältä. Fast Steamissa hoituvat pesujen lisäksi autokorjaukset, automaalaukset ja katsastuspalvelut.

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan, ja lahjakortti on voimassa 31.5.2013 asti. 
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment