Search This Blog

Wednesday, December 12, 2012

Katsastus henkilö- tai pakettiautolle vain 18€ (norm. 37€) KymppikatsastuksestaDiilillä saat:

  • Määräaikaiskatsastus henkilö- tai pakettiautolle
  • Lahjakortti on voimassa 2.1.-29.3.2013
  • Ajanvaraus etukäteen osoitteessa www.kymppikatsastus.fi. Lisää kohtaan "muu info" maininta facediili
  • Lahjakortin käyttäminen edellyttää pakokaasumittauksen (bensiinikäyttöinen 19e, dieselkäyttöinen 30e) ja tarvittaessa OBD-mittauksen (13e, vm. 2001 ja uudemmat autot) suorittamisen Kymppikatsastuksessa
  • Jos ajanvarausta ei peruta väh. 24h varatusta ajasta, katsotaan lahjakortti käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi valittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 51% - Katsastus henkilö- tai pakettiautolle vain 1/€ (norm. 37€) Kymppikatsastuksesta


Onko sinullakin katsastus kohta edessä? Nyt saat määräaikaiskatsastuksen henkilö- tai pakettiautolle edulliseen diilihintaan!

Näin joulun alla rahanmenoa on asiaan jos toiseenkin, ja edullisempi hinta välttämättömälle pahalle kuten katsastukselle on varmasti tervetullut.

Määräaikaiskatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvon kunto ja rekisteriin merkityt tiedot. Katsastuksessa tarkistetaan myös, onko ajoneuvo liikenteessä turvallinen, ja ettei siitä aiheudu liiallisia ympäristöhaittoja.

Määräaikaiskatsastuksessa määrätyt korjauskehotukset tallennetaan ajoneuvotietojärjestelmään ja ne tulostuvat todistukselle. Jos viat on korjattu seuraavaan määräaikaiskatsastukseen mennessä, merkinnät poistuvat todistuksesta.

Kymppikatsastus Oy:n on perustanut tamperelaiset yrittäjät Pertti ja Marja Oittinen sekä Martti Timonen vuoden 2010 alussa. Kokemusta alalta löytyy jo vuodesta 1981 lähtien niin katsastajina kuin katsastusaseman päällikköinä useilla eri katsastusasemilla. Kymppikatsastuksen toiminta-ajatuksena on tarjota katsastuspalveluita joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan helposti saatavalla paikalla. Tervetuloa!


Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 29.3.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös useampia lahjaksi.
No comments:

Post a Comment