Search This Blog

Monday, December 17, 2012

Akupunktiohoito, sis. henkilökohtaisen diagnoosin sekä tehokkaan ja suositun EFT-tunnehoito tai niska-hartia akupainanta hierontahoidon vain 39 € (arvo 80€)!Diilillä saat:

  • Henkilökohtaisen syvällisen kiinalaisen lääketieteen diagnoosin ja kivuttoman akupunktiohoidon
  • Nopean ja tehokkaan EFT tunnehoidon kaikkiin häiritseviin tunteisiin, jonka vaikutuksen huomaa jo ensimmäisellä hoitokerralla. Tai suositun puolen tunnin akupainanta /hierontahoidon niska-hartioille.
  • Kokeneen akupunktiohoitajan palvelun
  • Liiketila Koskikeskuksen ja Ortodoksikirkon välissä
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Lahjakortti on voimassa alkaen 2.1.2013 10 kuukautta
  • Ajanvaraus etukäteen, alkaen 2.1.2013 puh. 044 727 9498
  • Jos perut aikasi alle 24h aikaisemmin, lahjakortti katsotaan käytetyksi
  • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia ja antaa niitä lahjaksi perheellesi ja ystävillesi

Säästä 51%: Akupunktiohoito, sis. henkilökohtaisen diagnoosin sekä tehokkaan ja suositun EFT-tunnehoito tai niska-hartia akupainanta hierontahoidon vain 39 € (arvo 80€)!


Loistotilaisuus hoitaa henkistä sekä fyysistä hyvinvointia kerralla! Diilin tarjoaa: Tmi Matti Rautajoki Luontaisklinikka Tuoreeks Terveeks!
Perinteinen kiinalainen lääketiede on maailman vanhin yhtäjaksoisesti harjoitettu hoitomuoto, jonka tunnetuin hoitomuoto on akupunktio. Kiinalaisen lääketieteen perusperiaate on, että ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Päivän diili sisältää perusteellinen kiinalaisen lääketieteen diagnoosin ja akupunktiohoidon.

Hoidon aluksi kartoitetaan syvällisesti elämäntapasi, ruokailutottumuksesi ja sisäelintesi tila sekä syndroomat oireiden taustalla. Tämän jälkeen on puolen tunnin kestävä kivuton akupunktiohoito, joka on suunniteltu juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi. Akupunktiota käytetään akuutteihin ja kroonisiin kipuihin ja vaivoihin päässä, niskassa, polvissa, selässä, hartioissa, olkapäissä, lonkassa tai nilkoissa. Lisäksi akupunktio tuo avun mm. migreeniin ja iskiakseen. Kipuhoidon lisäksi akupunktiolla saadaan apua myös mm. unettomuuteen, hengitysoireisiin kuten astmaan ja allergioihin, iho-ongelmiin (psoriasis, ihottumat) sekä mielen tasapaino-ohjelma (stressiin, PMS vaihdevuosioireisiin ja masennukseen).
Apua myös väsymykseen, lapsettomuuteen, naisten-, ja miestenvaivoihin ja erilaisiin vatsa- ja suolisto- ruoansulatusvaivoihin. Kivuista pääset eroon tehokkaasti jopa jo ensimmäisellä kerralla.
Akupunktion lisäksi asiakas voi tarpeen mukaan valita tehokasta hoitoa tunteisiin EFT-hoidosta tai akupainantaa niska-hartioille. EFT on lyhennelmä sanoista Emotinal Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka. EFT-terapia on sekoitus vanhaa kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota ilman neuloja. EFT-hoidon kehitti amerikkalainen, Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craigin 1980 –luvulla.

EFT- hoito auttaa nopeasti mm. seuraaviin asiohin:
- pelkoihin, fobioihin ja tunnelukkoihin
- kaikkiin häiritseviin muistoihin
- riippuvuudet (ruoan- ja suklaanhimo, tupakointi, alkoholi, pelihimo yms.)
- hoitamaan itsetuntoa ja muita haitallisia tunteita itseen kohtaan
- ahdistukseen ja paniikkikohtauksiin
- suorittamiseen liittyvät ongelmiin ja erilaisiin pakko-oireisiin
- ihmissuhde- ja parisuhdeongelmiin

Lisätietoja www.tunteettasapainoon.fi
Niska-hartia akupainantahieronta on kiinalainen akupunktioon perustuva hoitomuoto, jossa hoitaja painaa ja hieroo sormillaan perinteisiä akupunktuuripisteitä. Sitä käytetään erityisesti kivunlievitykseen, mutta myös jännitystilojen rentoutuksessa tulokset ovat olleet monesti paremmat kuin perinteisessä hieronnassa.
Luontaishoitola Suvannossa sinua hoitaa Master Tungin kivunhoito-akupunktioon erikoistunut, kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja ja Ratkaisukeskeinen EFT-terapeutti Matti Rautajoki. (Lisätietoja www.mattirautajoki.fi)

Tmi Matti Rautajoki tarjoaa Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitoja, Ratkaisukeskeistä EFT-terapia sekä Cambridge-ohjelman mukaista painonpudotusvalmennusta. (www.cambridgeohjelma.fi)
Tmi Matti Rautajoki toimii Suvantokatu 7-9 Luontaishoitola Suvannossa Koskikeskuksen ja Ortodoksikirkon puolessa välissä.

Voit ostaa diilin neljän päivän ajan. Voit ostaa lahjakortin itsellesi ja lahjaksi. No comments:

Post a Comment