Search This Blog

Monday, December 3, 2012

Valohoitoa hyödyntävä ihonhoitolaite 109€ (norm.199€)Diilillä saat:

  • Ihonhoitolaitteen
  • Tuote postitetaan facediilin asiakastilillesi tallentamaan osoitteeseen, sinun ei siis tarvitse tehdä tilausta erikseen
  • Postituskulut sisältyvät hintaan
  • Toimitusaika n. 3 viikkoa tilauksesta
  • Jos haluat toimituksen muuhun osoitteeseen, ota yhteyttä välittömästi oston jälkeen: asiakaspalvelu@facediili.fi tai puh. 0600 0 1006

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin päätyttyä
  • Sisältää toimituskulut
  • Osta itsellesi tai lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 45%: Valohoitoa hyödyntävä ihonhoitolaite 109€ (norm.199€)


Tällä diilillä parannat ihon laatua turvallisesti ja kivuttomasti.

Valohoitoa käytetään nykyään paljon lääketieteessä mm. akneihon hoitoon, ja monen ihmisen kohdalla ihon hoitoon tehoaa ainoastaan valohoito.  Kyseinen hoito ei vahingoita ihoa millään tavalla, vaan se on täysin turvallinen ja kivuton hoitomuoto, joka uudistaa ja parantaa ihoa. Valo kiihdyttää ihon parantumisprosessia stimuloimalla sidekudossoluja, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja tämän myötä ihon laatu parantuu. Valo parantaa ihon sävyä estäen ikääntymistä sekä saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja säteilevämmältä.

Ihonhoitolaitteessa on yhteensä 3 hoitavaa valoväriä, joilla on kaikilla omat hoitavat ominaisuutensa. Sinistä valoa käytetään ainoastaan aknen hoitoon, ja sillä on soluja kasvattava vaikutus. Keltaista valoa käytetään ihon puhdistukseen, sekä arpien häivyttämiseen ja yleisesti se parantaa ihon sävyä, mikä saa ihmisen näyttämään terveemmältä. Punainen valo tunkeutuu syvälle ihoon stimuloimaan kollageenin tuotantoa, joka auttaa myös parantamaan ihon sävyä. Lisäksi punaista valoa voidaan käyttää aknen, ryppyjen ja juonteiden siloitukseen.

Valovärien yhdistelmähoidot tehoavat yleensä parhaiten, ja niiden seurauksesta verenkierto edistyy ja ihon tulehtuneisuus laantuu. Hoitolaite on kompaktin kokoinen, ja tulee hyvässä säilytyslaatikossa, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Valoa suositellaan käytettäväksi 15 min kerrallaan 2 kertaa viikossa. Valo ei kuumenna ihoa kuten laser-hoito, ja se mahdollistaa isojenkin alueiden hoitamisen nopeasti.

Lisätiedot:

-          Mitat: 21.5 x 17 x 5 cm
-          Paino: 680 g
-          Virtalähde: 230 – 240 V
-          CE- hyväksytty

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Voit ostaa useampia itsellesi ja lahjaksi.No comments:

Post a Comment