Search This Blog

Tuesday, December 4, 2012

Yöpyminen Omenahotellissa vain 49€ (arvo jopa 129€)Diilillä saat:

  • Yhden yön yöpymisen Omenahotellissa
  • Laadukasta majoitusta kaupungin ydinkeskustassa
  • Huoneessa voi yöpyä 1-4 henkilöä 
  • Lahjakortti on voimassa 15.3.2013 asti
  • Varaa huone internetistä osoitteesta www.omenahotels.com
  • Tee varaus ja valitse lopuksi maksuvaihtoehdoksi ”Lahjakortti”. Varausjärjestelmä avaa kentän, johon lahjakortin koodi syötetään
  • Koodia ei siis syötetä Alennuskoodi-kenttään varauksen alussa

Ehdot

  •  Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia lahjaksi
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä jopa 62% - Yöpyminen Omenahotellissa vain 49€ (arvo jopa 129€)

 

Omenahotelli tarjoaa matkailijoille laadukasta hotellimajoitusta kaupungin ydinkeskustassa palvelujen ja tapahtumien tuntumassa ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Omenahotelli on loistava vaihtoehto niin työmatkalle kuin vapaa-ajan reissuunkin.
 
Omenahuoneet ovat aina tyylikkäitä ja tilavia. Huoneisiimme majoittuu mukavasti jopa neljä henkilöä. Jokaisen huoneen varusteluun kuuluu suuri, laadukas parivuode ja kaksi mukavaa vuodetuolia, sekä täysin varustettu kylpyhuone suihkulla.

Lisäksi jokaisesta huoneesta löytyy iso taulu-TV , hiustenkuivain, jääkaappi ja mikroaaltouuni sekä vedenkeitin, joten voit valmistaa välipalaa huoneessasi. 

Kaikki omenahuoneet ovat sisustukseltaan ja varustelultaan aina lähes samanlaisia, vaikka huoneiden koot saattavatkin hieman vaihdella. Koska kaikkien huoneiden varustelu- ja laatutaso on sama, tiedät aina mitä saat. 

omenahotels logo

Huoneen varustelu


- Parivuode ja kaksi vuodetuolia patjoineen
- WC ja suihku, pyyhkeet
- Maksuton internet-yhteys
- Liinavaatteet, peitteet ja tyynyt
- Hiustenkuivain
- Mini-jääkaappi
- Ilmainen internet-yhteys
- Iso TV (27-42 tuumaa)
- Mikroaaltouuni
- Vedenkeittin
- Kahvi ja tee

Huoneen suuri TV toimii hotellipalvelijanasi. Sen avulla saat mm. tietoa kaupungin tapahtumista tai voit lähettää mahdollisia vikailmoituksia huoltoyhtiölle.

Omenahotellit on uuden ajan hotelliketju. Joka hotellissa ei ole vastaanottoa eikä myyntitoimistoa, vaan koko ketjulle yhteinen etävastaanotto palvelee ongelmatapauksissa 24h/vrk. 


Omenahotelleissa turvallisuusajattelu on viety pidemmälle kuin monessa tavallisessa hotellissa. Kaikkia kulkuteitä valvotaan valvontakameroin ja ovissa on koodilukot. Turvallisuutta valvovat nauhoittavat valvontakamerat ja mahdollisissa ongelmatilanteissa vartiointiliikkeen turvamiehet saapuvat paikalle muutamassa minuutissa.

Klikkaa lisätietoa Omenahotelleista:

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 15.3.2013 asti. Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi. Huoneessa voi yöpyä 1-4 henkilöä samaan hintaan. Diilejä myytävänä rajoitettu määrä.
Tämä diili myös saatavana:
, ITÄ -HELSINKI, POHJOIS-HELSINKI, ETELÄ -HELSINKI, ESPOO, VANTAA, JYVÄSKYLÄ, LAHTI, OULU, TAMPERE, TURKU, KUOPIO, KOKO SUOMI 


No comments:

Post a Comment