Search This Blog

Sunday, December 16, 2012

Opi korostamaan parhaita puoliasi! Värianalyysi, meikkausopastus ja hiussuunnittelu vain 179€ (norm. 360€) Face FactoryltaDiilillä saat:

  • Värianalyysi, meikkausopastus ja hiussuunnittelu
  • Opastusta oman tyylin löytämiseen ja parhaiden puolien korostamiseen 
  • Sopii naisille ja miehille
  • Lahjakortti on voimassa 31.3.2013 asti
  • Aikataulut ja ilmoittautumiset puh. 09 677 067

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 50% - Värianalyysi, meikkausopastus ja hiussuunittelu vain 179€ (norm. 360€) Face Factorylta


Haluatko näyttää upealta, hehkeältä, nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta? Oman värimaailman tunteminen on tyylin rakentamisen perusta. Löydä parhaat värisi pukeutumiseen, meikkiin ja hiuksiin monipuolisessa opastuksessa!

Juuri sinulle parhaiten sopivat värit löytyvät värianalyysin avulla. Värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi sekä sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan huomattavasti tarkempi ja yksilöidympi lopputulos kuin pelkällä värivuodenajan määrittelyllä. Värikonsultti kertoo mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi.

Analyysin päätteeksi saat värikartan pukeutumisneuvoineen. Analyysista saamasi värikartta on korvaamaton apu vaate- ja meikkivärien valinnassa. Peruspuvuston kokoaminen on helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen. Värikartta sisältää oman värivuodenajan värimallien lisäksi tietoa pukeutumisen perussäännöistä, värien käytöstä eri tilanteissa ja business- pukeutumisesta. Kartassa on ohjeita myös toimivan peruspuvuston kokoamiseen.

Ostosten teko on vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa - määrän sijasta voit sijoittaa laatuun.

Värinanalyysin lisäksi diiliin sisältyy meikkausopastus, sekä hiusväri- ja mallisuunnittelu.

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortin käyttöaika on 31.3.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment