Search This Blog

Wednesday, December 12, 2012

Pysyvä IPL-karvanpoisto kolmelle alueelle vain 80€ (norm. 400€) Hoitola SeizessäDiilillä saat:

  • IPL-valoimpulssihoito karvanpoistohoito 
  • Valitse 3 aluetta, esim. sääret, reidet, kainalot, bikinialue, ylähuuli
  • Pysyvää karvanpoistoa
  • Lahjakortti on voimassa 2.1.-31.3.2013 
  • Ajanvaraus puh. 044 711 6611
  • Mainitse facediili ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h varatusta ajasta, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 64% - Kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistuksella vain 29€ (norm. 80€) Hoitola Seizessä


Jos haluat sileät sääret, bikinialueen tai vaikka kainalot, osta tämä loistava diili ja tule hoitoon, jossa pääset eroon karvoista pysyvästi!

IPL- eli valoimpulssihoidolla  voidaan poistaa tummaa tai väripigmentin omaavaa karvoitusta pysyvästi. Karvat poistetaan lyhyenä sänkenä. Karva putoaa yksilöllisesti pois 1-4 viikon kuluttua hoidosta.

Kaikilla ihokarvoilla on kolme kasvuvaihetta, joista ensimmäinen on aktiivinen kasvuvaihe (anageenivaihe), seuraava taantumavaihe ja viimeinen lepovaihe. Aktiivisen vaiheen aikana karvassa on paljon melaniini-väriainetta. IPL-hoito tehoaa hyvin aktiivivaiheessa oleviin ihokarvoihin. Hoito on hyvä ottaa sarjahoitona, koska käsiteltävän alueen kaikki karvat eivät ole aktiivivaiheessa samanaikaisesti.

Tarvittavien hoitojen määrä on yksilöllistä, yleensä tarvitaan neljästä kymmeneen hoitokertaan, jotta karvankasvu lakkaa pysyvästi. Hoitoja tehdään neljän-kandeksan viikon väliajoin. Hoitotulos on lähes 100% aktiivivaiheessa olevista tummista karvoista.

Sijoita karvattomaan tulevaisuuteen nyt ja kohta voit unohtaa sheivaamiset ja vahaukset kokonaan!

Hoitola Seize palvelee sinua ammattitaitoisesti ja monipuolisesti kaikissa kauneudenhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Saat hoitolasta esimerkiksi kasvohoidot, jalkahoidot, vartalohoidot (mm. lymfa, vyöhyketerapia, akupunktio), ripsienpidennykset, meikkaukset, kynnet, ja  ipl-valoimpulssihoidot. Katso lisää Facebookista.

Pysähdy, virkistäydy ja rentoudu arjen keskellä - hoitola Seizen ammattitaitoiselle henkilökunnalle tärkeintä on tyytyväinen asiakas.
Tervetuloa viihtymään osaavissa käsissä ja miellyttävissä puitteissa!

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 2.1.- 31.3.2013. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:
No comments:

Post a Comment