Search This Blog

Wednesday, December 12, 2012

25€ arvoinen lahjakortti 10€:lla Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:nDiilillä saat:

  • 25€ arvoinen lahjakortti 10€:lla Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:n
  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti
  • Lahjakortti käy asusteisiin, välineisiin, filmeihin ja private esityksiin
  • Aukioloajat: Ma-Pe 10-18, La 10-15
  • Huom.! Lahjakortti käy vain Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:ssä

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 60%: 25€ arvoinen lahjakortti 10€:lla Hot Lips Tikkurilaan / Punainen Kuu Oy:n


Tällä diilillä saat piristystä parisuhteeseen tai vaikkapa ihan sinkkuelämäänkin. Älä sivuuta tätä diiliä myöskään lahjaideana - avoin lahjakortti toimii aina!

Tällä diilillä saat lahjakortin, jonka voit käyttää Tikkurilan Hot Lips / Punainen Kuu Oy-toimipisteessä kaikkiin asusteisiin, välineisiin, elokuviin ja private esityksiin. Tulkaa rakkaanne kanssa täydentämään lelukokoelmaanne tai hankkimaan uusia asusteita omiin kahdenvälisiin hetkiinne!

Hot Lips on tunnettu suomalainen erotiikka-alan kauppaketju, brändi ja verkkokauppa. Brändin alla toimivia erotiikkaliikkeitä on useita ympäri Suomea, ja Hot Lips Tikkurila/ Punainen Kuu OY on yksi niistä.

Tikkurilan Hot Lipsistä / Punainen Kuu Oy:stä jokainen löytää varmasti itselleen jotain mieluista. Valikoima on laaja ja se kattaa muun muuassa kaikki hienoimmat asusteet, merkkeinä naisten alusvaatteista löytyy mm. Baci Lingerie, DVD-elokuvia moneen makuun tunnetuilta tuottajilta muun muassa Digital Sin, New Sensations, GGG, Videorama, Evil Angel, Jules Jordan ja Bang Bros, intiimituotteita ja hieromasauvoja. Tarkastele etukäteen Hot Lips Tikkurilan / Punainen Kuu Oy:n tuotevalikoimaa tästä.

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan kaikkien tuntemaan Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy:n liikkeeseen!

Hot Lips Tikkurila / Punainen Kuu Oy löytyy myös facebookista. Käy tsekkaamassa sivut, tykkää niistä ja lunasta etusi myymälästä! Facebook-sivuilta löytyy myös paljon lisätietoa erilaisista tarjouksista ja eduista.Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 31.1.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:
, VANTAANo comments:

Post a Comment