Search This Blog

Tuesday, December 11, 2012

Katsastus henkilö- tai pakettiautolle vain 25€ (norm. 50€) CityKatsastuksestaDiilillä saat:

  • Määräaikaiskatsastus henkilö- tai pakettiautolle
  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2013 asti
  • Poikkea käymään tai varaa aika puh. 020 707 1240
  • Lahjakortin käyttäminen edellyttää pakokaasumittauksen (bensiinikäyttöinen 15e, dieselkäyttöinen 30e) ja tarvittaessa OBD-mittauksen (15e, vm. 2001 ja uudemmat autot) suorittamisen CityKatsastus Espoossa
  • Lahjakortti voimassa ainoastaan Espoon toimipisteessä
  • Jos ajanvarausta ei peruta väh. 24h varatusta ajasta, katsotaan lahjakortti käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi valittömästi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 50% - Katsastus henkilö- tai pakettiautolle vain 25€ (norm. 50€) CityKatsastuksesta


Onko sinullakin katsastus kohta edessä? Nyt saat määräaikaiskatsastuksen henkilö- tai pakettiautolle edulliseen diilihintaan!

Näin joulun alla rahanmenoa on asiaan jos toiseenkin, ja edullisempi hinta välttämättömälle pahalle kuten katsastukselle on varmasti tervetullut.

Määräaikaiskatsastuksessa tarkastetaan ajoneuvon kunto ja rekisteriin merkityt tiedot. Katsastuksessa tarkistetaan myös, onko ajoneuvo liikenteessä turvallinen, ja ettei siitä aiheudu liiallisia ympäristöhaittoja.

Määräaikaiskatsastuksessa määrätyt korjauskehotukset tallennetaan ajoneuvotietojärjestelmään ja ne tulostuvat todistukselle. Jos viat on korjattu seuraavaan määräaikaiskatsastukseen mennessä, merkinnät poistuvat todistuksesta.

CityKatsastus Espoon toimipiste sijaitsee aivan Kehä III:n varrella Kauklahdessa. Yritys tarjoaa henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen sekä perävaunujen määräaikais-, muutos-, rekisteröinti- ja kytkentäkatsastuksia. CityKatsastus toimii myös Liikenteen turvallisuusvirasto TraFin valtuuttamana rekisteröintitoimipisteenä, sekä palvelee vakuutusyhtiöiden vakuutusmyyntiasioissa. CityKatsastuksella on toimipisteitä myös Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Riihimäellä.

Voit ostaa diilin tänään, ja sen käyttöaika on 28.2.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös useampia lahjaksi.
Tämä diili myös saatavana:


No comments:

Post a Comment