Search This Blog

Monday, January 7, 2013

2 yötä Barcelonassa kahdelle upeassa huippuarkkitehdin suunnittelemassa 4 tähden hotellissa vain 199€ (norm. 450€)Diilillä saat:

 • 2 yön majoitus kahden hengen superior-huoneessa Barcelonassa
 • Lahjakortti on voimassa 31.1.2013 asti, hotellin varaustilanteen mukaan
 • Alle 2-vuotias lapsi ilmaiseksi ilman lisävuodetta
 • Yli 3-vuotias tai aikuinen lisävuoteella 50 € /2 yötä. Maksetaan hotelliin.
 • Max yksi lisävuode per huone.
 • Check-in klo 15.00 ja check-out klo 12.00
 • Varattava min. 7 päivää ennen matkaa
 • Varaa hotelli tällä kaavakkeella: http://redeemandget.com/portafira
 • Huom. tarjous ei sisällä turismiveroa joka maksetaan suoraan hotellille, 1€/hlö/yö.

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
 • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi 
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!
 • Pidennä lomaa ostamalla useita lahjakortteja. 

Säästä 56% 2 yötä Barcelonassa huippuarkkitehdin suunnittelemassa 4 tähden hotellissa, sisältää aamiaisen.


Tällä diilillä pääset tutustumaan Barcelonan vilinään, keskustan hiekkarantoihin sekä kapeiden kujien tunnelmallisiin ravintoihin ja kahviloihin.

Hotelli Porta Firan huoneissa on tyylikkään minimalistinen sisustus, ja niissä on minibaari, tallelokero, ilmainen Wi-Fi ja satelliittikanavilla varustettu taulutelevisio. Moderneissa kylpyhuoneissa on valikoima kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Porta Fira tarjoaa asiakkailleen buffetaamiaisen, ja hotellissa on tyylikäs ravintola, jossa on tarjolla kansainvälisen keittiön herkkuja. Voit myös nauttia kevyitä aterioita ja juomia snackbaarissa ja kahvilassa.

Vain 100 metrin päässä sijaitseva Europa Fira FGC -metroasema tarjoaa suoran pääsyn Barcelonan keskustaan (Plaza Espanya on parin metropysäkin päässä, ja Plaza Catalunya n. 10-15 min päässä). Barcelonan lentokenttä sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä.

Barcelona on Euroopan neljänneksi suosituin kaupunkikohde, johon kannattaakin tutustua talven aikana välttääkseen huimat turistivirrat. Talven aikana pääset tutustumaan todelliseen Barcelonaan ja vielä huokeammalla hinnalla, koska monet ravintolat poistavat hinnoistaan turistilisän.

Barcelona on ehkä parhaiten tunnettu Antoni Gaudin upeasta arkkitehtuurista. La Pedrera, toiselta nimeltään Casa Milà, on maailmankuulun arkkitehdin taidonnäyte. Vuonna 1912 valmistuneen rakennukseen katsotaan olevan modernin arkkitehtuurin merkkiteos, ja talon aaltomainen julkisivu erottaa rakennuksen ympäristöstä. Casa Batlló, jota myös luutaloksi kutsutaan, on arkkitehtuurin helmi värikkäiden mosaiikkien koristaman julkisivun ja lohikäärmeen piikikkään harjan muotoisen katon ansiosta. Maailmankuulun japanilaisen Toyo Iton suunnittelema Porta Fire hotelli on arkkitehtuurisesti merkittävä rakennus, lootus kukkaa muistuttavassa punaisessa rakennuksessa on 24-kerrosta ja 320 modernisti sisustettua huonetta.


Barcelona on myös fantastinen ostoksien tekoon vaikkei kaupungissa varsinaista ostosaluetta olekaan. Kaupungin lukuisten kujien ja katujen pikkuputiikeistä löytyy uniikkeja vaatteita ja tavaroita kotiin vietäväksi. Placa de Catalynya-aukiolla on kaksi suurta tavarataloa. Hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä Gran Via 2 -ostoskeskuksesta.

Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Lahjakortin käyttöaika on 31.1.2013 asti. Ei sisällä lentoja. Voit ostaa tuotteen itsellesi tai antaa lahjaksi.
No comments:

Post a Comment