Search This Blog

Tuesday, January 8, 2013

Unohtumaton kokemus ilmassa! Pienkonelento nyt vain 219€ (arvo 599€)Diilillä saat:

  • Pienkonelento yhdelle henkilölle
  • Kesto n. 30min ja briiffaus ennen lentoa n. 30min
  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2013 asti
  • Lennot toteutetaan täysinä koneellisina 4-paikkaisessa koneessa
  • Varaa aikasi puh. 044 545 1158 tai info@nordicflite.com


Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 380€ -  Pienkonelento nyt vain 219€ (arvo 599€)


Nyt sinulla on mahdollisuus kokea unohtumaton elämys, jonka tulet aina muistamaan! Toteuta haaveesi lentämisestä pienkoneella kaupungin yllä!

Lahjakortilla saat puolentunnin mittaisen pienkonelentoelämyksen. Ennen lentoa tehdään ajoonlähtötarkistus yhdessä lentäjän kanssa ja samalla kerrataan turvallisuusasiat sekä hätätilanteessa toimiminen. Briiffaus kestää puolisen tuntia. Kentällä saattaa joskus joutua dottamaan 5-10min lentoonlähtöä riippuen ruuhkasta.

Lennolla pääset kokemaan lentämisen riemun ja vapauden tunteen korkealla kaupunkiseudun yllä puolen tunnin ajan. Pienkonelento on unohtumaton elämys ja voit kokea sellaista, mistä varmasti haluat kertoa kavereillesikin! Lähdöt tapahtuvat Helsingistä, Tampereelta tai Turusta.

Lennot toteutetaan täysinä koneellisina 4-paikkaisessa koneessa (3 asiakaspaikkaa). Osta diili siis vaikka kavereidesi tai työporukkasi kanssa, ja pääsette kaikki samaan koneeseen nauttimaan yhdessä elämyksestä!

Nordicflite Oy Ltd on lentoelämyksien tarjoamiseen keskittyvä ansiolentoyritys. Yritys tarjoaa korkealaatuisia lentoelämyksiä turvallisesti ja kustannustehokkaasti suoritettuna. Lento toteutaan Nordic Avian lentokoneella ja miehistöllä Aireconin lentotoimintaluvalla.

Katso lisää ja tykkää myös Facebookissa.

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 31.8.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.

No comments:

Post a Comment