Search This Blog

Monday, January 14, 2013

Korosta parhaita puoliasi! Värianalyysi vain 38€ (norm. 84€) Kauneuskeskus NeferissäDiilillä saat:

  • Värianalyysi: opastusta oman tyylin löytämiseen ja parhaiden puolien korostamiseen 
  • Sopii naisille ja miehille
  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2013 asti
  • Varaa aikasi puh: 02-536 9777

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi maksettuasi diilin
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä

Säästä 55% - Värianalyysi vain 38€ (norm. 84€) Kauneuskeskus Neferissä


Haluatko näyttää upealta, hehkeältä, nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta? Oman värimaailman tunteminen on tyylin rakentamisen perusta. Löydä parhaat värisi pukeutumiseen, meikkiin ja hiuksiin monipuolisessa opastuksessa!

Värianalyysin tarkoituksena on löytää sinulle parhaiten sopivat ehostus-, vaate- ja hiusvärit. Analyysissä määritetään ihosi, silmiesi ja oman hiuksesi värin perusteella vuodenaikasi eli oletko väreiltäsi lämmin vai kylmä.

On tärkeää löytää omat värisävyt, sillä oikeita värejä käyttämällä sinusta tulee yksinkertaisesti sanottuna paremman näköinen. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että värianalyysin tarkoituksena ei ole poistaa elämästäsi yhtään väriä, vaan tuoda niitä lisää elämääsi ja pukeutumiseesi.

Juuri sinulle parhaiten sopivat värit löytyvät värianalyysin avulla. Värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi sekä sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit. Värikonsultti kertoo mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi.

Analyysin jälkeen ostosten teko on vaivatonta, ja vältyt virheostoksilta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa - määrän sijasta voit sijoittaa laatuun.

Kauneuskeskus Nefer on monipuolinen, vuonna 2005 perustettu kauneusalan yritys. Löydät Neferistä parturi-kampaamon, hoitolan sekä kosmetiikkamyymälän. Yritys tuottaa laadukkaita kauneudenhoitopalveluita asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin sitoutuen. Tavoitteena on, että käynti kauneuskeskuksessa on rentouttava ja miellyttävä kokemus. Tervetuloa!

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortin käyttöaika on 30.4.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
No comments:

Post a Comment