Search This Blog

Tuesday, January 22, 2013

Laadukas aito Pashmina-huivi BRETELLEstä vain 24€ (norm. 59€)Diilillä saat:  • Aito Pashmina-huivi (165cm x 31cm)
  • Ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua
  • Lahjakortti on voimassa 31.3.2013 asti
  • Nouda tuote Bretellen liikkeestä 
  • Ota facediilin lahjakortti tai sen koodi mukaan liikkeessä asioidessasi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jäljeen
  • Voit käyttää lahjakortin vaikka heti
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 59% - Laadukas aito Pashmina-huivi BRETELLEstä vain 24€ (norm. 59€)


Tee nyt laatuhankinta edulliseen diilihintaan! Saat BRETELLEstä tyylikkään ja erittäin laadukkaan aidon pashmina-huiviin. 

Pashmina on Himalajan vuoristolla elävien chyangra-vuohien pehmeintä  mahanalusvillaa, kashmiria. Pashmina tulee persian sanasta "pashm",  joka tarkoittaa villaa.

Pashminasta tehdyt shaalit, stoolat ja huivit tulivat muotituotteiksi 1990-luvulla. Pashminakauppa on ollut Intian, Nepalin ja Tiibetin  vuoristokansoille tärkeä keino saada omalla työllään tuloja  maailmankaupasta.

Aidot pashmina-huivit ovat yleensä seuraavanlaisia:

100% pashmina
70% pashminaa ja 30% silkkiä
50% pashminaa ja 50% silkkiä.

Todellisuudessa 100-prosenttista pashminaa ei ole olemassa.  Pashmina-kuitu on nimittäin niin herkkää ja hajoavaa, että  täyspashminassakin on yleensä 10% tavallista villaa tukirakenteena.

Voitot saivat maailmalla väärentäjiä kutsumaan muitakin  pashmina-shaalien ulkonäköä matkivia tuotteita pashminaksi.  Väärennetyt pashminat tehdään yleensä viskoosista. Kokeneetkaan  kauppaliikeiden sisäänostajat eivät tunnusta tietävänsä näitä  taustoja. Oikean pashminan tuntee siitä, että se pysäyttää viileän ja kylmän jo kauan ennen kuin se pääsee ihmisen iholle. Pashmina on suloisen pehmeää.

Tuotetiedot:
Koko:165 x 31cm
Väri: oranssi
Materiaali: 70% pashminaa, 30% silkkiä (eli ns. tasokkain pashmiina laatu)

BRETELLE on solmioiden ja paitojen maahantuontiyritys, joka on perustettu vuonna 1998. BRETELLE solmioliike on ylellinen miesten asusteliike, joka palvelee Helsingin ydinkeskustassa Korkeavuorenkadulla.

Liikkeen valikoimaan kuuluu italialaisia käsintehtyjä kudottuja silkkisolmioita, rusetteja ja taskuliinoja, upeita ja yksilöllisiä BRETELLE:n paitoja, pukuja, henkseleitä, kaulaliinoja ja paljon paljon muuta. Seuraa BRETELLE:ä myös Facebookissa.

Voit ostaa diilin tänää, ja lahjakortti on voimassa 31.3.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, mutta ostaa useampi lahjaksi. 
Tämä diili myös saatavana:

No comments:

Post a Comment