Search This Blog

Tuesday, January 15, 2013

Kohottava ultraäänikasvohoito Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galinassa vain 29€ (norm. 65€)Diilillä saat:

  • Kohottava ultraäänikasvohoito Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galinassa
  • Lahjakortti on voimassa 12.4.2013 asti
  • Ajanvaraus etukäteen, puh.0400 572 753
  • Mainitse facediilin lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h varatusta ajasta, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 55% - Kohottava ultraäänikasvohoito Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galinassa vain 29€ (norm. 65€)


Onko talven pakkaset runnelleet kasvojasi? Tämä diili tarjoaa apua iho-ongelmiin kohottomalla, kirkastamalla ja elvyttämällä kasvojen ihoa.

Ultraäänikasvohoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihonpuhdistus jälkiä jättämättä ja kivutta.

Ultraäänikasvohoito on tehokas ja hellävarainen hoito, joka poistaa tukkeumia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaa, elvyttää ja kiinteyttää elotonta ihoa. Hoito poistaa kuolleen solukon ihon pinnalta sekä liuottaa tukkeumat ja epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista täysin kivutta, ihoa vaurioittamatta tai ärsyttämättä.

Ultraäänen värähtely kiihdyttää aineenvaihduntaa, nopeuttaa solujen uudistumista ja auttaa näin tasottamaan ihon pintakudosta ja pieniä juonteita sekä kirkastamaan ihonväriä. Ultraäänihoito on myös erittäin tehokas juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseen.

Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galina sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Uusi hoitola tarjoaa monipuolista kauneudenhoitoalan osaamista ja tietämystä.

Erilaisten Kasvohoitojen lisäksi itseään voi hemmotella vaikkapa jalkahoidolla tai ripsienpidennyksellä. Ammattilaisen käsissä viihtyisässä ympäristössä voi helposti rentoutua ja unohtaa arjen kiireet.

Tervetuloa kirkastamaan kasvoja tehokkaaseen ultraäänikasvohoitoon!

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 12.4.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.No comments:

Post a Comment