Search This Blog

Thursday, January 24, 2013

Viikon All-Inclusive loma kahdelle Mallorcalla superior huoneessa poreammeella vain 600€ (norm. 968€)



Diilillä saat:

  • 7 yötä superior huoneessa All-inclusive tarjoilulla kahdelle 
  • Voimassa 25.1.2013 - 10.6.2013 ja 1.10.2013 - 31.12.2013 välisenä aikana
  • Alle 2-vuotias lapsi ilmaiseksi.
  • Yli 3-vuotias lapsi ja kolmas aikuinen lisävuoteella 20€/yö lisämaksu
  • All-inclusive sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen juomineen
  • Kaupunkikiertoajelun
  • Check-in 13.00 ja check-out 11.00
  • Tee varaus horizonte@amic-hotels.com tai puhelimitse: +34 902 400 661

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi diilin umpeuduttua
  • Voit ostaa useampia lahjakortteja itsellesi ja antaa niitä myös lahjaksi 
  • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!
  • Pidennä lomaa ostamalla useita lahjakortteja. 

Säästä 38% - Viikon All-Inclusive loma kahdelle Mallorcalla superior huoneessa poreammeella ja kauniilla näkymällä Palman lahdelle vain 600€ (norm.968€)


Mallorca, rantaloma parhaimmillaan - 7 vrk All-inclusive majoitus superior huoneessa.

Mallorcalta löytyy niin upeat hiekkarannat, retkeilyreittejä, maaseudun rauhaa, nähtävyyksiä kuin vauhdikasta yöelämääkin.  Vesiurheilumahdollisuuksia on sukellus, purjehdus sekä useat vesipuistot, joissa etenkin lapset viihtyy. Mallorca on myös tunnettu golfkohde.

Lahjakorttiin sisältyy 7 yön All-inclusive majoitus (aamiainen, lounas, illallinen juomineen, myös baarista aukioloaikana 11-23:00) superior huoneessa poreammeella ja kauniilla näkymällä Palman lahdelle. Lisäksi tarjoukseen sisältyy kaupunkikiertoajelu ja pullo viiniä saapuessasi hotelliin.

Palma de Mallorcassa sijaitseva Hotel Amic Horizonte on lähellä satamaa, Bellverin linnaa sekä Mallorcan katedraalia. Lähistöllä on myös San Carlosin linna ja Mariventin palatsi. Hyvällä paikalla sijaitsevassa hotellissa on suuri ulkouima-allas sekä lastenallas. Hotellissa on myös ravintola, allas- ja aulabaari, kattoterassi upealla näkymällä ja pelihuone.

Huoneissa on parveke merinäköalalla. Kaikki huoneet ovat ilmastoituja ja niistä löytyy satelliitti-TV, kylpyhuone suihku/ammeyhdistelmällä, tallelokero ja ilmainen Wi-Fi.

Mallorcan pohjoisosa on vuoristoista seutua jossa on viehättäviä pikkukyliä ja –kaupunkeja. Saaren pohjoisosaa reunustaa useat ranta-alueet mm. Cala de Deia ja Port de Soller. Itäpuolelta löytyy mielenkiintoisia luolastoja, Arta, Drac ja Harns, joihin tutustua. Saaren kaakkoisosasta löytyy Alcudia, muurien ympäröimä kaupunki, jossa on roomalaisen aikakauden nähtävyyksiä mm. amfiteatteri.

Palman kaupunki on suosittu kohde jossa myös Espanjan kuninkaalliset lomailevat. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä esimerkiksi Almudainan muurinrauniot, katedraali, Castillo de
Bellver linnoistus ja Mallorcan museo. Lahjakorttiin sisältyy kaupunkikierros.

Herkkusuut löytävät oman suosikkinsa lähes 2500 saarella olevasta ravintolasta. Mallorcalaisia makuja tarjoaa sobrassada (paprikalla maustettu salami) ja esaimada-kierrepulla.


Voit ostaa diilin tämän päivän ajan. Lahjakortin käyttöaika on 31.12.2013 asti. Ei sisällä lentoja. Voit ostaa tuotteen itsellesi tai antaa lahjaksi.


No comments:

Post a Comment