Search This Blog

Tuesday, January 15, 2013

FilmTown: 10 leffavuokrausta, 100g irtokarkkeja ja Episodi-elokuvalehti vain 25,95€ (norm. 69€), voimassa kaikissa Suomen myymälöissäDiilillä saat:

 • 10 leffavuokrausta, 100g irtokarkkeja ja Episodi-lehti 
 • Voimassa kaikissa Suomen FilmTown-myymälöissä
 • Voit vuokrata mitä tahansa DVD- tai Blu-ray™ -elokuvia(ei boksit)
 • Huom! Lunasta lahjakorttisi osoitteesta http://kauppa.filmtown.fi/facediili
 • Prepaid-kortti lähetetään tämän jälkeen kotiisi, toimituskulut sisältyvät diiliin
 • Lahjakorttia ei voi lunastaa suoraan FilmTown-liikkeissä
 • Lahjakortti tulee lunastaa viimeistään 28.2.2013
 • Kortin edut hyödynnettävissä 31.5.2013 asti

Ehdot

 •  Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
 • Sama henkilö voi käyttää vain yhden lahjakortin. Voit kuitenkin ostaa useampia lahjaksi
 • Voimassa hotellin varaustilanteiden mukaan
 • Huom! Ole nopea, lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä 

Säästä 64% - FilmTown: 10 leffavuokrausta, 100g irtokarkkeja ja Episodi-elokuvalehti vain 25€ (norm. 69€)

 

Vietä rentoja leffailtoja kotonasi laatuelokuvien parissa! Tällä huippudiilllä vuokraat 10 haluamaasi DVD- tai Blu-ray™ -elokuvaa herkullisten ekstrojen kera.

Mikä olisikaan mukavampaa ajanvietettä kylmän ja pimeän talven keskellä kuin leffahetki yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Nyt saat niitä jopa kymmenen edulliseen diilihintaan.

FilmTowneja löydät jo yli 70 ympäri Suomea. Voit vuokrata leffat mistä tahansa FilmTown-myymälästä. Elokuvien lisäksi löydät mahtavan valikoiman irtokarkkeja ja muita herkkuja nautittavaksi elokuvan katsomisen lomassa.

Prepaid-kortilla yhteensä kymmenen (10) minkä tahansa DVD tai Blu-ray™ -elokuvan (ei boksit) vuokrausta mistä tahansa FilmTown-myymälästä. Elokuvavuokrauksien arvo yhteensä jopa 60€. Yksi vuokraus merkitään käytetyksi raaputtamalla yksi prepaid-kortin raaputuspinnoista puhtaaksi. Yksi ruutu = yksi elokuva vuorokaudeksi. Enintään neljä elokuvaa per vuokrauskerta (vrt. FilmTownin yleiset vuokrausehdot). Prepaid-kortilla ei voi maksaa muita ostoksia, eikä kuitata myöhästymismaksuja. Vuokrauksia ei voi yhdistää muihin etuihin tai muuttaa rahaksi. Käyttämättömiä vuokrauksia ei lunasteta takaisin. Prepaid-kortti myynnissä rajoitetun ajan. FilmTown prepaid-kortin lunastat kätevästi netissä ja kortti toimitetaan sinulle kotiin.

Prepaid-kortilla myös 100g irtomakeisia veloituksetta. Kertaedun arvo 1,29 €. Makeisetu merkitään käytetyksi raaputtamalla prepaid-kortin makeisedun raaputuspinta puhtaaksi. Mahdollisesti 100g ylittävältä osalta irtomakeiset veloitetaan normaalisti.
FilmTownin kuumia uutuuksia ovat tällä hetkellä mm. huippusuosittujen Medusa-trillerien uusin osa Medusan perintö, hullunhauska animaatio Madagascar 3, ja Mark Wahlbergin tähdilttämä komedia Ted. Myös kovia kotimaisia löytyy vuokrahyllystä, esimerkiksi Vares-sarjan kivenkova loppuhuipennus Pimeyden tango ja Kauko Röyhkän romaaniin ja musiikkiin perustuva nostalginen Miss Farkku-Suomi.

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 28.2.2013 asti. Diilejä myynnissä rajoitettu määrä.


No comments:

Post a Comment