Search This Blog

Tuesday, January 8, 2013

Kiloista eroon! Laihduta ryhmässä koko kevään ajan, sis. luennot, tietopaketit, kaikki viikkojumpat ym. nyt vain 380€ (norm. 780€) BeatassaDiilillä saat:

 • Laihdutus ryhmässä ja koko kevään ryhmäliikuntatunnit
 • Viikkotapaamiset, tietopaketit, Life Detox-jalkakylvyt
 • Lahjakortin voimassaolo alkaa heti kun teet ilmoittautumisen
 • Voimassa koko kevään 30.5.2013 asti
 • Ilmoittaumiset puh. 0400 914 461
 • Mainitse facediili ilmoittautumisen yhteydessä

Ehdot

 • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
 • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
 • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 400€ - Kiloista eroon! Laihduta ryhmässä koko kevään ajan vain 380€ (norm. 780€) Beatassa


Lunasta uuden vuoden lupauksesi ja ota iso askel kohti kevyempää olemusta! Ryhmässä laihduttaminen on helpompaa, innostavampaa ja mukavampaa kuin yksin puurtaminen.

Laihdutusryhmä on oivallinen kaikille ylimääräisten kilojen kanssa kamppaileville. Ryhmän tuki on korvaamaton apu tässä urakassa. Tuen ja kannustuksen lisäksi saat aimo annoksen tietoa laihduttamisesta, terveellisistä elämäntavoista ja liikunnan merkityksestä projektin aikana. 

Kattavaan pakettiin sisältyy kaikki Beatan jumppatunnit, joissa voit käydä aina kun sinulle sopii. Kokenut sairaanhoitaja Anna-Maija Rokka luennoi ja antaa tietopaketteja terveellisestä ravinnosta. Punnitus tapahtuu viikoittain ja ryhmä kokoontuessa katsotaan myös laihdutuksen eteneminen. Tapaamisessa katsotaan paino, rasvaprosentti, BMI, sisäelinrasva sekä kalorikulutus. Lisäksi pääset osallistumaan kolme kertaa Life Detox -jalkakylpyyn, joka poistaa kuona-aineita kehostasi ja näin edesauttaa laihdutusta.
Koko kevään kestävän projektin jälkeen kiloja on karissut ja olosi on kevyempi ja virkeämpi. Olet valmis vastaanottamaan kesän hoikempana ja terveempänä! Olet myös omaksunut terveelliset elämäntavat osaksi arkeasi ja tiedät miten ylläpitää painosi tai laihtua lisää.

JUMPPA-AIKATAULU
Maanatai     20.00-21.00  PUMP
Tiistai      19.00-20.30 INTERVALLI+CORE
Torstai      19.30-20.30 PUMP +
Lauantai      10.00-11.00 DANCE FIILIS
Sunnuntai     19.00-20.00 RVP+KAHVAKUULA
(Sunnuntai     20.00-21.00 KAHVAKUULA+CORE)

Beata tarjoaa kauneudenhoidon- ja hyvinvoinnin palveluja erittäin monipuolisesti. Laihdutusryhmän ja jumppien lisäksi Beata tarjoaa kauneushoitoja ja järjestää mm. koulutuksia ja mallikursseja.

Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 30.5.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.No comments:

Post a Comment