Search This Blog

Thursday, January 17, 2013

Julkkistenkin suosima OXYjet® CRYO2 -happihoito ja lymfahieronta kasvoille vain 55€ (norm. 120€) Comfort SpacestaDiilillä saat:

  • OXYjet® CRYO2 -kylmähappihoidon kasvojesi iholle
  • Kasvojen lymfahieronta
  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2013 asti 
  • Ajanvaraus puh. 040 415 6207 (klo 9-15)
  • Mainitse facediilin lahjakortistasi ajanvarauksen yhteydessä
  • Jos perut aikasi alle 24h varausajasta, lahjakortti katsotaan käytetyksi

Ehdot

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi oston jälkeen
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi, mutta useampia lahjaksi
  • Ole nopea, lahjakortteja on rajoitettu määrä!

Säästä 54% - Julkkistenkin suosima OXYjet® CRYO2 -happihoito ja lymfahieronta kasvoille vain 55€ (norm. 120€) Comfort Spacesta


Talven tullessa iho kuivuu ja sumenee, joten ammattilaisen tekemä tehohoito on silloin paikallaan. Diilillä saat juuri sinun ihollesi soveltuvan hoidon ja hemmotteluhetken, jonka jälkeen ilme ja mieli kirkastuu varmasti.

OXYjet®-happihoito on luonnollinen vaihtoehto kauneuskirurgialle. Sykäyksittäin toimiva OXY-happihoito on neulaton, hellävarainen ja tehokas ratkaisu erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Happiohoito sopii kaikille, mutta on erityisen hyvä ohuelle iholle, akneiholle, pigmenttihäiriöihin, veltostuneelle tai vanhentuneelle iholle sekä kuivalle iholle.

Happihoito puhaltaa uutta elämää väsyneeseen ihoon, joka tulee heti virkeämmän ja kirkkaamman näköiseksi. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan entsyymi-kuorinnalla, jonka jälkeen OXYjet®-happipaineella käsitellään silmänympärykset, huultenympärykset, yksittäiset juonteet ja rypyt. CRYO2-hoitopäällä käydään koko kasvot läpi, kunnes ihotyypin ja iho-ongelman mukaan valittu hoitoampulli on tyhjä. Lopuksi iholle levitetään Nora Bode Perfect Skin -hoitovoiteet ihon tarpeen mukaan.

Hoito auttaa jälleenrakentamaan ihoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon kiinteyttä. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen.

Comfort Space Kauneussalonki tarjoaa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja kaikenikäisille naisille ja miehille. Viihtyisästi sisustetuissa, kauniissa ja rentouttavissa tiloissa voi istahtaa hetkeksi kiireettömästi ja nautiskella esimerkiksi eksoottisesta teestä. Hoitola käyttää uusimpia bioteknisiä ja innovatiivisia hoitotuotteita ja laitteita. Tervetuloa!


Voit ostaa diilin tänään, ja lahjakortti on voimassa 30.4.2013 asti. Voit käyttää itse yhden lahjakortin, ja ostaa myös lahjaksi useampia.
Tämä diili myös saatavana:
No comments:

Post a Comment